http://www.forex.bossafx.pl/files/2012- ... _forex.pdf
Odpowiedź w: par. 2 ust. 2 pkt. c)Philips pisze:1 Czy osoby z licencją Maklera Giełdowego oraz zawodowi traderzy mogą brać udział w konkursie? ( przy okazji jest jakiś regulamin bo na stronie konkursu nie mogę go znaleźć)
Odpowiedź w: par. 6 ust. 7-8mah1y pisze:jeszcze jedno pytanie, bo nie chce mi sie regulaminu czytac: czy jak depo idzie na minus to trzeba pokrywac koszta czy nie?
Mogę tylko wyrazić zdziwienie, iż jeżeli tak rzeczywiście było czekał Pan cały rok aby mi o tym powiedzieć. Ja w sytuacji tak długiego czasu realizacji zlecenia składałbym reklamację. Dodam, że nikt z naszych Klientów w sytuacji uzasadnionej reklamacji nie był rozczarowany sposobem rozwiązania takiej sprawy.Timo pisze:W zeszłorocznym konkursie zdarzyło mi się czekać na realizację zlecenia ponad minutę aż do odrzucenia zlecenia; nie raz.
Natomiast o odmowie zawarcia transakcji w godzinach handlu danego instrumentu z naszej strony nie mogło być i nie ma mowy.
Zawsze po naszych konkursach udostępniamy różnorodne statystyki konkursowe. Nie wiem czy w tym roku będą dokładnie w takiej formie jak Pan oczekuje, ale na pewno będą.mah1y pisze:podacie jakas statystyke na koniec?: