Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19816

proszę odnieście się do tego postu Moderatora ESCO.

a dokladniej :
-czy macie wykupiony hosting, witrynę?
-czy prowadzicie dzialnosc gospodarcza? jesli tak to prosze o podanie nazwy firmy, NIP lub REGON?
-wystawiacie fakture ?
-jak duże doswiadczenie ma Wasza kadra szkoląca?

pozdro ;)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

KrzysztofS
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: KrzysztofS »

sgorn pisze:http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19816

proszę odnieście się do tego postu Moderatora ESCO.

a dokladniej :
-czy macie wykupiony hosting, witrynę?

Jak pewnie wiesz wordpress jest darmowy tak więc masz odpowiedź na swoją wątpliwość. Taka byla nasza decyzja i w niczym nam nie przeszkadza taki stan rzeczy.

-czy prowadzicie dzialnosc gospodarcza? jesli tak to prosze o podanie nazwy firmy, NIP lub REGON?
-wystawiacie fakture ?

Jak najbardziej tak a szczegóły dla osób zainteresowanych szkoleniem.

-jak duże doswiadczenie ma Wasza kadra szkoląca?

O tym można przeczytać na blogu a jak komuś mało zapraszamy do bezpośredniego kontaktu.

Nie zarządzamy niczyimi pieniędzmi i nie zamierzamy tego robić. Nasza działalność polega na szkoleniu i to jest jak najbardziej legalne.

Pozdrawiam,[/i]

Dodano po 6 minutach:
Szwajcar pisze:Każdy domaga się konta real z minimum 10k PLN. Bez tego nie istniejesz jako wiarygodny trader a zwykły dzieciak.
Przyłączam się do tego, żebyście pokazali chociaż te 50% miesięcznie na realu.
Podkreślam musi być REAL, bo na demo to byle jak można je zrobić poprzez tworzenie kilku kont.
Temat dla mojego kolegi bo to on będzie szkolił z tej dziedziny. Jedyne co chciałem zauważyć że jak internet szeroki większość osób szkoli i używa konta demo. Moje strategie zamierzam potestować i proszę nie łączyć tego ze szkoleniami. Nie widzę też nic złego w tym by używać do tego konta demo.

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Tutaj już muszę się wtrącić.

Najlepsi pokazują konta real i to z dużymi kwotami. Nie boją się tego.

Wiarygodność wzrasta wraz z ilością pieniędzy na koncie. Jeśli ktoś oferuje szkolenie za 300zł może pokazać konto wielkości 5 - 10k. Ktoś oferujący szkolenie za 5k już powinien pokazywać konto na którym będzie około 100k.

Można jedynie zrozumieć, że z racji bezpieczeństwa środków i podejścia brokerów można środki mieć na kilku kontach. Jednak samo pokazywanie zagrań na koncie demo nie świadczy najlepiej.

Tak na prawdę to ja osobiście wstydziłbym się oferować jakiekolwiek szkolenia jeśli nie mógłbym pokazać zyskownych kont oraz pokazać tradingu na żywo, ryzykując własne środki.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

VinciPro pisze: . Natomiast my szkolimy ze strategii już sprawdzonych, a nie nowości.
Czyli na chwilę obecną nie macie nic do pokazania,ani konta demo ani real.
Nie rozumię jednak tego jak można szkolić ze sprawdzonych strategi skoro nie posiadacie żadnego konta z historią transakcji.Chyba że to sprawdzenie to backtest na kartce :shock:

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

Akhh pisze:
Wiarygodność wzrasta wraz z ilością pieniędzy na koncie. Jeśli ktoś oferuje szkolenie za 300zł może pokazać konto wielkości 5 - 10k. Ktoś oferujący szkolenie za 5k już powinien pokazywać konto na którym będzie około 100k.
ciekawe....

a jesli ktos pobiera 100zl miesiecznie abonamentu to jakie powinien miec konto aby byc wiarygodnym...?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Andy problem jest inny kolega Vinci grał na demo jeszcze kilka miesięcy temu, nie zarabiał nawet na demo i ludzie muszą jakoś ostrzegać nowych to chyba normalne.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

brother pisze:Andy problem jest inny kolega Vinci grał na demo jeszcze kilka miesięcy temu, nie zarabiał nawet na demo i ludzie muszą jakoś ostrzegać nowych to chyba normalne.
widzisz mnie nie chodzi o vinciego i jego kolegi ...
dla mnie moga sprzedawac co chca..
jak znajda nabywcow na swoje uslugi to ich chwala...
w jaki sposob beda swiadczyc te uslugi to zostawiam klientom, do ktorych nalezec bedzie opinia...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

andy11 pisze:widzisz mnie nie chodzi o vinciego i jego kolegi ...
dla mnie moga sprzedawac co chca..
jak znajda nabywcow na swoje uslugi to ich chwala...
w jaki sposob beda swiadczyc te uslugi to zostawiam klientom, do ktorych nalezec bedzie opinia...
No to mamy zupełnie inne spojrzenie na świat i się nie zgodzimy, nie potrafię przejść obojętnie jak widzę takie rzeczy, wolę jednak ostrzec tych którzy być może nie mają wiedzy jak rozpoznać kto jest profesjonalnym traderem, a kto początkującym graczem uczącym się grać.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

KrzysztofS pisze:Jak pewnie wiesz wordpress jest darmowy tak więc masz odpowiedź na swoją wątpliwość. Taka byla nasza decyzja i w niczym nam nie przeszkadza taki stan rzeczy.
trochę to słabo wygląda(marketingowo) ze wlasnie wybraliście darmowe rozwiązanie...
KrzysztofS pisze:-czy prowadzicie dzialnosc gospodarcza? jesli tak to prosze o podanie nazwy firmy, NIP lub REGON?
-wystawiacie fakture ?

Jak najbardziej tak a szczegóły dla osób zainteresowanych szkoleniem.
ja nie jestem zainteresowany ale czemu nie możecie podać nazwy firmy? znowu troche tejemniczości pojawia sie w ofercie.
Jednym słowem nie macie kasy na hosting i nie udostepniacie nazwy firmy dla ogółu. Bardzo profesjonalne podejscie, bez kitu :)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

sgorn, nie bój się znajdzie się jeden czy paru naiwniaków, to i domena się pojawi i płatny hosting itp. później to już tylko profesjonalka jak u Seby U. :)

Zablokowany