Dukascopy - ECN
Z tego co widzę powinna działać także w Dukascopy Europe.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jest może wskaźnik customcandle, który rysuje świeczki jako tło? Ten wbudowany tylko pokazuje kontur.
@Wirus - na dole
Nie, w wbudowanych wskaźnikach nie ma takiej możliwości. Mogli to dorobić - w PIVOTS jest taka opcja. Może ktoś napisał taki wskaźnik, poszukaj na forum dukasa.
@Wirus - na dole

Nie, w wbudowanych wskaźnikach nie ma takiej możliwości. Mogli to dorobić - w PIVOTS jest taka opcja. Może ktoś napisał taki wskaźnik, poszukaj na forum dukasa.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2012, 16:21 przez Miszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powtórzę pytanie, bo dolepiło się do starszego wpisu i może nikt nie zauważył...
Czy wskaźnik Fibpivot można ustawić tak, żeby pokazywał tylko poziomy z aktualnego dnia, bez poprzednich? Straszny śmietnik robi się na ekranie przy wyższych interwałach.
Czy wskaźnik Fibpivot można ustawić tak, żeby pokazywał tylko poziomy z aktualnego dnia, bez poprzednich? Straszny śmietnik robi się na ekranie przy wyższych interwałach.
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Mimo szczerych chęci - nie znalazłem nigdzie. Może raposo jeszcze coś widział takiego.Zuler pisze:Jest może wskaźnik customcandle, który rysuje świeczki jako tło? Ten wbudowany tylko pokazuje kontur.
Przeszukałem forum JForex - niestety nie widziałem...Jekert pisze:Mimo szczerych chęci - nie znalazłem nigdzie. Może raposo jeszcze coś widział takiego.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Hm a widzialem info tez na stronie DE... W takim razie przepraszam. To mnie zmylilo. Zmiany jakie wchodzą w DB są czasem w DE z lekkim opóźnieniem więc to pewnie kwestia czasu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Przelalem kase na konto 2 tygodnie temu, dzwonili z Dukasa ze kasa doszla ale zamiast w GBP to w CHF, (ponoc bank posredni zamieszal i zrobil przez pomylke przemiane) Od razu zadzwonilem do mojego banku i mowie jaka sytuacja. Oni pisza do Deutche Banku (posrednik) ze porypali sprawe i niepotrzebnie skonwertowali kasiore na CHF gdy nikt ich o to nie prosil a przelew mial byc oryginalnie w GBP.
Czekam, czekam i nic kasiory ani tu, ani tutaj nie ma. wczoraj pelen zlosci dzwonie po raz trzeci do mojego banku i mowie ze kasa ma byc albo tu albo tu a oni na to ze maja notatke z banku posredniego ze pisali do Dukasa i dukas wstrzymuje sie z oddaniem kasy juz 5 dni (3 robocze).
Pisze do Dukasa jaka sprawa, banki oczerniaja Dukasa ze kasy nie oddaje a Dukas drugi dzien milczy...
Mial ktos podobna sytuacje? Ile to moze jeszcze trwac?
Czekam, czekam i nic kasiory ani tu, ani tutaj nie ma. wczoraj pelen zlosci dzwonie po raz trzeci do mojego banku i mowie ze kasa ma byc albo tu albo tu a oni na to ze maja notatke z banku posredniego ze pisali do Dukasa i dukas wstrzymuje sie z oddaniem kasy juz 5 dni (3 robocze).
Pisze do Dukasa jaka sprawa, banki oczerniaja Dukasa ze kasy nie oddaje a Dukas drugi dzien milczy...
Mial ktos podobna sytuacje? Ile to moze jeszcze trwac?
Nie spotkałem się jeszcze z taką sytuacją w Dukascopy stąd trudno mi oceniać. Natomiast u innego brokera coś takiego przerobiłem i wszystko zajęło ok. 2 tygodni (aż środki wróciły). Napisz jeszcze raz do Dukascopy (sprawdź zakładkę SPAM) lub może nawet zadzwoń do Account Managera.mah1y pisze:Mial ktos podobna sytuacje? Ile to moze jeszcze trwac?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu