Luktom Visual Order Editor
mam pytanie do lvoe i do innych strategii. Za każdym razem jak uruchamiam którąś ze strategii, pojawia mi się krzyżyk, nie ma uśmiechniętego pyszczka w rogu i nic nie działa. Czy ktoś ma pomysł co to może być?
Dodam , że odpalałem strategię na mt4 Admiral trader i AAA fX i to samo, chociaż wątpię żeby to miało znaczenie
Strategia ta nie jest niebieska, tylko szara ikona
Dodam , że odpalałem strategię na mt4 Admiral trader i AAA fX i to samo, chociaż wątpię żeby to miało znaczenie
Strategia ta nie jest niebieska, tylko szara ikona
najwyrazniej cos jest nie tak bo zazwyczaj usmiech odwzajemnia sie usmiechem 
(macki watykanu juz nawet do mt4 siegaja, ze juz i tam swoje logo wrzucili haha)
a tak na powaznie na pasku narzedzi przycisk "wlacz strategie" i nastepnie opcje>strategie> zaznacz umozliw handel

(macki watykanu juz nawet do mt4 siegaja, ze juz i tam swoje logo wrzucili haha)
a tak na powaznie na pasku narzedzi przycisk "wlacz strategie" i nastepnie opcje>strategie> zaznacz umozliw handel
"jutro to dziś - tyle że jutro" - S. Mrożek
Polecam zajrzec do instrukcji: http://pl.luktom.biz/Page/62/instalacja-i-konfiguracja
parametr: use_timer
Określa czy działać w trybie asynchronicznym.
Tryb asynchroniczny (true) : EA co sekundę sprawdza, czy nie nastąpiła edycja któregoś ze zleceń.
Tryb synchroniczny (false) : sprawdzanie następuje podczas nadejścia ticku.
Uwaga! Gdy use_timer jest ustawiony na true nie jest możliwa edycja ustawień EA - trzeba go wyrzucić i zaaplikować do wykresu ponownie.
parametr: use_timer
Określa czy działać w trybie asynchronicznym.
Tryb asynchroniczny (true) : EA co sekundę sprawdza, czy nie nastąpiła edycja któregoś ze zleceń.
Tryb synchroniczny (false) : sprawdzanie następuje podczas nadejścia ticku.
Uwaga! Gdy use_timer jest ustawiony na true nie jest możliwa edycja ustawień EA - trzeba go wyrzucić i zaaplikować do wykresu ponownie.
-
- Bywalec
grafikk pisze:mam problem z lvoe, nie działa nań F7, myszą właściwości też nie da się odpalić, pojawiają się tylko w momencie przenoszenia na wykres, z innymi strategiami nie ma problemu
to tylko da się przy [use_timer] = false
gdy [use_timer] = true, lvoe działa w pętli a nie na tick, i wtedy nie da się modyfikować właściwości (trzeba go usunąć z wykresu i wrzucić jeszcze raz z nowymi ustawieniami)
Re: Luktom Visual Order Editor
Jak moge zrobic aby TS aktywowal sie od +1 pips. W LVOE mam ustawiony parametr default_trailing_stop na "10" ale wtedy moj SL, ktory jest ustawiony na 50 przestaje dzialac i zmienia sie na wartosc "10"
Wyglada na to ze TS dziala natychmiast po otwarciu zlecenia a nie gdy jestesmy na "zero".
Wyglada na to ze TS dziala natychmiast po otwarciu zlecenia a nie gdy jestesmy na "zero".