Przed wciśnięciem przycisku zamknij zmień wielkość pozycji.grzegrzyw pisze:Mogę prosić o podpowiedź jak się to robi ręcznie, bo automatu to na pewno sobie nie napiszęPierz Andrzej pisze:Mylisz się kolego , w MT4 zarówno z poziomu gry ręcznej jak i EA jest możliwość częściowego zamykania pozycji .
Luktom Visual Order Editor
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Re: Luktom Visual Order Editor
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Wielkie dzięki, nie wiedziałem, że to takie proste.
Witam
zdarzyło mi się pare razy,że otwierając pozycję lvoe zamknął ja w tym samym czasie,w historii czas otwarcia jest taki jak czas zamknięci,ceny otwarcia,zamknięcia SL i TP są takie same.Otwierając następną pozycje było już ok.
zdarzyło mi się pare razy,że otwierając pozycję lvoe zamknął ja w tym samym czasie,w historii czas otwarcia jest taki jak czas zamknięci,ceny otwarcia,zamknięcia SL i TP są takie same.Otwierając następną pozycje było już ok.
czy w nowej wersji mt4 mozna wyłaczyc przesuwanie st i tp z wykresu bo się "gryzie" z LVOE ?
tzn. zachowuje sie identycznie jakby otworzyc drugi LVOE z inymi ustawieniami w drugim oknie.
tzn. zachowuje sie identycznie jakby otworzyc drugi LVOE z inymi ustawieniami w drugim oknie.
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
marek8 pisze:czy w nowej wersji mt4 mozna wyłaczyc przesuwanie st i tp z wykresu bo się "gryzie" z LVOE ?
zdaje się że się nie da, ale mam dwie propozycje rozwiązania problemu:
1) (bez FVOE)
włączyć: w narzędzia (tools) - > opcje (options) - > handel (trade) - > one click trading
wtedy nie będzie się pojawiać okno modyfikacji tylko przesuwane linie będą działać od razu jak FVOE (ale bez dodatkowych funkcjonalności które w nim są).
2) (samo FVOE)
lub wyłączyć w narzędzia (tools) - > opcje (options) - > wykresy (charts) - > pokaż poziomy transakcji (show trade levels)
wtedy z nowa wersją FVOE 1.6.2 z ustawionym parametrem [showOLforOpenOrders] = true i z ustawionymi w opcjach wykresu "show object desproction" wszystko będzie wyglądać praktycznie po staremu.
nowa wersja i jej opis znajdują się pod linkiem:
http://fxcraft.biz/produkt/fxcraft-visual-order-editor/
FxCraft - Narzędzie usprawniające handel na JForex i MT4. Programowanie strategii i wskaźników.
Zapraszamy do kontaktu na www
Luktom Visual Order Editor nie działa w bzwbk czy ktoś pomoże??
mała poprawka do poprzedniej wersji:
W wersji 1.6.3 naprawiono błąd znikania/pojawiania się linii zlecenia oczekującego.
na czym polega problem ?
W wersji 1.6.3 naprawiono błąd znikania/pojawiania się linii zlecenia oczekującego.
miki pisze:Luktom Visual Order Editor nie działa w bzwbk czy ktoś pomoże??
na czym polega problem ?
FxCraft - Narzędzie usprawniające handel na JForex i MT4. Programowanie strategii i wskaźników.
już działa dziękiFxCraft pisze:mała poprawka do poprzedniej wersji:
miki pisze:Luktom Visual Order Editor nie działa w bzwbk czy ktoś pomoże??
na czym polega problem ?

mam problem z terminalem w fxopen ecn, lapie linie przesuwam, wszystko ladnie wylicza sie i pokazuje, lecz po pierwsze: po przesunieciu wyskakuje okno do potwierdzenia modyfikacji, po potwierdzeniu zlecenie modyfikuje sie na moment, po drugie w tym samym momencie wysylany jest request o sl na wartosc domyslna, czyli porzednia, tym samym jego wartosc nie zmiania sie, to samo dotyczy take profit, potwierdzenia w terminalu oczywiscie sa wylaczone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wciaz sie z tym mecze, na zadnym terminalu nie dziala tak jak powinno, przy pierwszym ticku ustawia sl tam gdzie przesune linie, w nastepnym ustawia na domysnym, tp identyczny problem, prosze o pomoc, 1.6.3grafikk pisze:...