Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
bunkier1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: bunkier1 »

Otworzyłem konto w AM Classic , jednak wykresy czekają na aktualizację już kilka godzin. Czy ktoś tak długo czekał na zaktualizowanie platformy ? co jest nie tak?
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2012, 14:56 przez bunkier1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

qwak pisze:Czy SL-e sa akceptowane po cenie, a nie zamyka np. srednio o 0.5 pipsa gorzej w 90% przypadkach - jak u innego brokera o podobnych warunkach, co nazwy nie zacytuje.
wiec tak to ze kwotowanie jest jest z krokeiem 0.1 pipsa nie oznacza ze cena tez tak chodzi ;)

wiec jezeli twoj sl(dla S) jest np na poziomie 1.00003 a kwotowanie przeskoczy z 1.00000 na 1.00006 to zamknie ze strata wieksza o 0.3 pipsa , wiec wyjdziesz gorzej ;) a czemu nie lepiej ??

wyobraz sobie sytuacje ze zamknelo Ci po tej wczesniejszej czyli 1.00000 i cena podazyla dalej w dol w kierunku twojego TP ;) , co bys zrobil pewnie reklamowal ze zmknelo Ci zawczesnie a mogles miec TP .

a dleczego nie zamyka Ci po 1.00003 ?? bo nie moze zamknac po kwotowaniu ktorego nie bylo ;)

jak skoki zaczna przekraczac 1.0 pipsa notorycznie to wtedy bym sie martwil ;)

pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

bunkier1 pisze:Otworzyłem konto w AM Classic , jednak wykresy czekają na aktualizację już kilka godzin. Czy ktoś tak długo czekał na zaktualizowanie platformy ? co jest nie tak?
Może masz symbole od innego brokera?

bunkier1
Bywalec
Bywalec

sprawdziłem-wszystko jest dobrze, symbole od Prime XM FX Bridge (platforma jest ściągnięta ze strony AM)

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Nie jest to sytuacja normalna, prosimy o kontakt na pomoc@armadamarkets.pl i zaraz coś zaradzimy. Prześlij nam najlepiej od razu screen z uruchomioną platformą.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

bunkier1 pisze:sprawdziłem-wszystko jest dobrze, symbole od Prime XM FX Bridge (platforma jest ściągnięta ze strony AM)
Odinstaluj i zainstaluj ponownie. Poza tym może firewall blokuje Ci aktualizacje wykresów ? Jaki system ? Jaki antywirus i firewall ?

bunkier1
Bywalec
Bywalec

ArmadaMarkets pisze:Nie jest to sytuacja normalna, prosimy o kontakt na pomoc@armadamarkets.pl i zaraz coś zaradzimy. Prześlij nam najlepiej od razu screen z uruchomioną platformą.
screen został wysłany

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

bunkier1

pozamykaj te wykresy i otworz ponownie ;) poinno pomoc
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Ja mam tak, gdy próbuję otworzyć np. wykres złota z XTB będąc zalogowany w AM ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

bunkier1
Bywalec
Bywalec

Pomogło, należało zamknąć i otworzyć powtórnie wykresy. Support -niemal natychmiast skontaktował się i pomógł rozwiązać "problem". Niesamowite :D dzięki :lol:

ODPOWIEDZ