Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Mnie tez sie zdarzylo chyba 2 razy. Ale od dluzszego czasu jest ok.

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

raposo pisze:90% 'problemów' w tym temacie ma jeden użytkownik.
Co chcesz przez to powiedzieć? Bo można to różnie rozumieć, np.:
a) że użytkownik nie potrafi, a się czepia;
b) że użytkownik użytkuje platformę w skrajnych warunkach.
p.s. czy ktoś jeszcze ma taki problem z Workspace? Bo u mnie wygląda OK.
Zainteresowałeś się w jakiej sytuacji nastąpiło wyczyszczenie Workspace? Pytasz, bo chcesz pomóc czy też oczekujesz potwierdzenia a)?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Wirus pisze:Zainteresowałeś się w jakiej sytuacji nastąpiło wyczyszczenie Workspace? Pytasz, bo chcesz pomóc czy też oczekujesz potwierdzenia a)?
Sprawdzam czy to zjawisko globalne czy odosobniony przypadek. Następnie można badać co mogło być tego przyczyną.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

raposo pisze:Sprawdzam czy to zjawisko globalne czy odosobniony przypadek. Następnie można badać co mogło być tego przyczyną.
Po prostu błąd platformy. Wiem teraz jak go wywołać i mogę się założyć, że wystąpi u każdego, który spełni podane warunki.

Wiem też co zrobić, żeby ten błąd naprawić w programie, ale - jak zapewne wiesz - takie doradztwo kosztuje naprawdę duże pieniądze. Pomyśl sobie, sztab programistów Dukasa nie ma o tym pojęcia, a jakiś przygłupawy Wirus wie... To za co oni biorą pieniądze?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Wirus pisze:Wiem też co zrobić, żeby ten błąd naprawić w programie, ale - jak zapewne wiesz - takie doradztwo kosztuje naprawdę duże pieniądze.
To może zaoferują Ci pracę... ;)
Wirus pisze:Po prostu błąd platformy. Wiem teraz jak go wywołać i mogę się założyć, że wystąpi u każdego, który spełni podane warunki.
W takim razie skoro wiesz jak go wywołać rozsądne byłoby robić to co sprawi, że go nie wywołasz i masz problem z głowy ;). A jeśli chcesz przyczynić się do jego wyeliminowania to wystarczy przedstawić powód i rozwiązanie. Inaczej bez sensu jest forma tego postu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

raposo Ja myślę że w pewnych wypadkach ForexClub powinien brać na prawdę duże pieniądze za odpowiadanie na posty.

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

raposo pisze:To może zaoferują Ci pracę... ;)
Dziękuję, nie skorzystam ;) Nigdy nie pracowałem, a etap pozyskiwania pieniędzy mam już za sobą, kasa mnie nie interesuje.
raposo pisze:W takim razie skoro wiesz jak go wywołać rozsądne byłoby robić to co sprawi, że go nie wywołasz i masz problem z głowy
Tak, teraz wiem, czego mam nie robić. Jednak błąd nadal istnieje; choć to nie tyle błąd programowania, ile funkcjonalności czy jak to się tam nazywa.
A jeśli chcesz przyczynić się do jego wyeliminowania to wystarczy przedstawić powód i rozwiązanie. Inaczej bez sensu jest forma tego postu.
Rozwiązanie zamienię za głowę Cyba ;) Po przeczytaniu kolejnego wpisu stwierdzam: po co mi głowa, która każe ręce pisać na prawdę...
Problem opiszę dokładnie, ale raczej po powrocie do mojej własnej klawiatury. Jak naprawić - nie powiem; niech wymyślą ci, którzy biorą pieniądze.

A tak na marginesie - psułem produkty i wynajdywałem rozwiązanie problemu, zanim jeszcze zaczęto to nazywać obco brzmiącą nazwą :->

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Wirus pisze:Rozwiązanie zamienię za głowę Cyba
Problem opiszę dokładnie, ale raczej po powrocie do mojej własnej klawiatury. Jak naprawić - nie powiem; niech wymyślą ci, którzy biorą pieniądze.
Widzisz, i nie można było tak od razu? :) Zauważyłeś problem, wiesz jak go wywołać, dajesz znać nam/brokerowi i trwają prace nad jego rozwiązaniem. Inaczej można narzekać i nic to nikomu nie daje.

Co do głowy Cyba to może sami się jakoś dogadacie... :D
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

raposo

W zakładce Trader Contest można otworzyć demo na 28 dni. Czy Jforex różni się na tym demo od zakładanego na 14 dni konta demo.
Chętnie przetstestował bym mojego robota na 28 dni.
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

rh-fx Możesz poprosić o dłuższe demo. Są też konta bez limitu czasowego.

ODPOWIEDZ