Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

rh-fx Możesz poprosić o dłuższe demo. Są też konta bez limitu czasowego.
Konta bez limitu czasowego przeznaczone są tylko dla klientów rzeczywistych jednak o przedłużenie konta demo np. do miesiąca można się jeszcze postarać.

Demo konkursowe różni się od normalnego ograniczeniami wprowadzonymi w konkursie:
http://www.dukascopy.com/strategycontes ... ntestrules
Dział Trading Rules, punkt 6.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

raposo pisze:Widzisz, i nie można było tak od razu? :)
Przecież napisałem że muszę ochłonąć ;) Tym bardziej mnie wkurzyło, że właśnie uczę kogoś na podstawie tych właśnie wykresów i zachęcałem do otwarcia rachunku w Dukascopy. Zdaje się, że jednego klienta już się na to nie da namówić :>
Zauważyłeś problem, wiesz jak go wywołać, dajesz znać nam/brokerowi i trwają prace nad jego rozwiązaniem. Inaczej można narzekać i nic to nikomu nie daje.
Wiesz, jest jeszcze inna kwestia... mogę pomóc kolegom, nieznajomym na forum internetowym, bo wiem, że ta pomoc będzie odwzajemniona - nie bezpośrednio mnie, ale komuś następnemu. Zresztą ja już swoje z tego forum skorzystałem, teraz w miarę możliwości chcę oddawać ;)
Ale dlaczego mam bezpłatnie doradzać komuś, kto na tym zarabia?

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

No to nie opisuj tego problemu. Proste.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Wirus pisze:Wiesz, jest jeszcze inna kwestia... mogę pomóc kolegom, nieznajomym na forum internetowym, bo wiem, że ta pomoc będzie odwzajemniona - nie bezpośrednio mnie, ale komuś następnemu. Zresztą ja już swoje z tego forum skorzystałem, teraz w miarę możliwości chcę oddawać
Ale dlaczego mam bezpłatnie doradzać komuś, kto na tym zarabia?
Skoro masz takie podejście to po co cokolwiek pisać? Tworzysz błędne koło.

Skarżysz się, że Ci coś nie pasuje - OK. Mówisz, że wiesz jak wywołać problem - OK. Piszesz, że pomógłbyś innym (widać niektórzy spotkali się z podobnym problemem, ja nie) ale nie brokerowi, bo Ci za to nie płaci ale jednocześnie piszesz:
Wirus pisze:Dziękuję, nie skorzystam
Do czegoś zmierzamy czy piszemy żeby sobie popisać na forum, bo mamy za dużo wolnego czasu?

Wychodzi na to, że odpowiedź nr 2 jest poprawna i w takim razie nie ciągnijmy dalej tej jałowej dyskusji i zakończmy temat tym, że zwrócę uwagę działowi IT by przyjrzał się temu zjawisku. Przecież nikt Cię o pomoc nie błaga. EOT.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2012, 12:06 przez raposo, łącznie zmieniany 1 raz.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Cyb pisze:No to nie opisuj tego problemu. Proste.
Cyb, śmiecisz. Prosiłem Cię tyle razy - jeśli już musisz odnosić się do moich wpisów, to daj coś z siebie, coś merytorycznego i wartościowego. Może nie zauważyłeś, ale rozmawiam z raposo, a Ty się wtrącasz.

Myślę, że oba wpisy, ten mój i powyższy Twój można usunąć.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Ale Ty również nic nie wnosisz. Zachowujesz się jak dziecko które nagle chcę ogłosić światu że poznało jeden z sekretów i niby się z nim podzieli ale nie podzieli.

Ogólnie idiotyczne podejście - masz problem z platformą, wiesz jak rozwiązać ale nie powiesz bo wolisz mieć problem z platformą.
Tak więc jeżeli wolisz mieć problemy z platformą ( bo Twoje super doradztwo kosztuje ) to więcej nie śmieć tu że masz problemy.

Od dziś każdy Twój post z problemem będę kasował bo wybrałeś właśnie taką drogę.

Jeżeli chcesz żebym nie kasował będziesz mi musiał sporo zapłacić ok ? Bo dlaczego masz bezpłatnie korzystać z rad i pomysłów na forum ?

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Wirus nie masz troche racji bo kupując system windows i uzytkując go póniej sam wysyłasz (siadomie lub nie - każdy z nas to robi i to nie tylko chodzi tu o Windows ale masę innych programów ) do nich zawiadomienia o błędach w systemie. Płaci Ci ktoś za to?? Paradoks jest w tym, że oni twoim kosztem poprawiają system:) Tak juz jest uzytkownicy są testerami:)
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Pojawiła się opcja dot. kont demo, która powinna się spodobać niektórym osobom.

Każdy kto jest członkiem Dukascopy Community może założyć normalny rachunek demonstracyjny, który nie będzie wygasał, o ile dokona się chociaż jednej transakcji transakcji w ciągu 15 dni.

Aby otworzyć takie konto należy zarejestrować się w Community tutaj:
http://www.dukascopy.com/fxcomm/registe ... m/profile/
Następnie można otworzyć takie Demo w prawej części tej strony:
http://www.dukascopy.com/fxcomm/.

Loginem do konta będzie login z Community, a hasło ustala się samodzielnie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

raposo pisze: który nie będzie wygasał, o ile dokona się chociaż jednej transakcji transakcji w ciągu 15 dni.
To znaczy ,że rachunek jest na 28 dni , ale nie wygaśnie po 14 dniach jezeli dokona się transakcji ?
czy jest bezterminowy pod warunkiem dokonania transakcji ?
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

To znaczy, że jeśli jesteś w Community i założysz sobie konto demo wg powyższej procedury to masz bezterminowe demo, o ile co 15 dni będzie dokonywana jakaś transakcja.
To NIE JEST rachunek konkursowy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ