Tabelka zamieszczona na stronie :
XAU/USD 5.08 -2.47
Kalkulator:
-0.05 (5.069 pips) -0.02 (-2.468 pips)
Dukascopy - ECN
-
- Stały bywalec
Mailem na podany adres przy rejestracji. Czasem korespondencja od Dukascopy trafia do zakładki SPAM więc trzeba sprawdzać i tam.forexprofit pisze:Raposo,w jaki sposób wysyłane są dane do logowania dla nowych klientów?
I w jakim czasie przeważnie są wysyłane?
Po jakim czasie? Z reguły tego samego dnia, którego nastąpi weryfikacja dokumentów, a to jest robione w 1-2 dni od chwili ich otrzymania.
Dodano po 27 minutach:
Skonsultuję to z Dukascopy w poniedziałek i dam znać w tym temacie.Camaro69 pisze:Tabelka zamieszczona na stronie :
XAU/USD 5.08 -2.47
Kalkulator:
-0.05 (5.069 pips) -0.02 (-2.468 pips)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Właśnie cholerny Jforex wyzerował mi cały Workspace. Niestety, kopię zapasową miałem sprzed kilku dni. Trzy dni pracy poszły psu w dupę. Muszę ochłonąć
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mogę tylko powtórzyć, co pisałem wielokrotnie: JFOREX TO NIEDOROBIONE GÓWNO,
Radzę omijać; już lepiej kaleczyć się MT4,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mogę tylko powtórzyć, co pisałem wielokrotnie: JFOREX TO NIEDOROBIONE GÓWNO,
Radzę omijać; już lepiej kaleczyć się MT4,
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
... Jforex wyzerował mi cały Workspace... " ???
to nie jest żart ,tylko konkurencja dyskredytująca JF .
Czytamy w >> Platformy transakcyjne >> XTB >> post Wirus'a z Sro 25-07-2012, 8:33 ... Jak zawsze chwaliłem XTB ... .
To jak pić kawe rozpuszczalną (XTB) i jednocześnie kawe ze świeżo zmielonych ziaren ( ECN'u) w expresie . Czy da sie ? Nie ,nie da sie.
to nie jest żart ,tylko konkurencja dyskredytująca JF .
Czytamy w >> Platformy transakcyjne >> XTB >> post Wirus'a z Sro 25-07-2012, 8:33 ... Jak zawsze chwaliłem XTB ... .
To jak pić kawe rozpuszczalną (XTB) i jednocześnie kawe ze świeżo zmielonych ziaren ( ECN'u) w expresie . Czy da sie ? Nie ,nie da sie.
Jones lubie takie posty jak Twoje. Jasno postawiona sprawa co jak i dlaczego. Ale jak dzieciarnia pisze w stylu : " gownoooo omijac z dalekaaaa " no to noz sie w kieszeni otwiera.
A najbardziej smieszne jest to jak ktos twierdzi ze ma same problemy i tak rok czasu. Gdzie na rynku masz tylu brokerow ze ho ho. A przeniesienie konta trwa czasem 1 dzien...
Jak mnie jakis broker denerwuje to zamykam konto i po problemie. A tu widac tendencje do sado masochizmu...
A najbardziej smieszne jest to jak ktos twierdzi ze ma same problemy i tak rok czasu. Gdzie na rynku masz tylu brokerow ze ho ho. A przeniesienie konta trwa czasem 1 dzien...
Jak mnie jakis broker denerwuje to zamykam konto i po problemie. A tu widac tendencje do sado masochizmu...
Tyle czasu szukac ECN i odkryc ze nim nie jest,malo tego to ciagle sie cos psuje lub wiesza?Cyb pisze: Jak mnie jakis broker denerwuje to zamykam konto i po problemie. A tu widac tendencje do sado masochizmu...

Masochizm to w ogole caly forex hehe
Jest tradeinceptor pod dukascopy jest tez wersja web nieco oderwana od jfx warto o tym pamietac w sytuacjach awaryjnych itd.. albo na stale.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Dokładnie, nikt nikogo nie trzyma na siłę, a 90% 'problemów' w tym temacie ma jeden użytkownik.Cyb pisze:Jak mnie jakis broker denerwuje to zamykam konto i po problemie. A tu widac tendencje do sado masochizmu...
Tylko do tego pozwolę się odnieść, bo wydaje mi się, że to złudne wrażenie. Podejście do reklamacji w Dukascopy było kilkukrotnie opisane tutaj przez forumowiczów i wszystko zawsze przebiegało bezproblemowo oraz szybko. Jest polskojęzyczny pracownik w Dukascopy więc problemów językowych nie ma.Jones pisze:Dukascopy jak wszystko jest dobrze to wszedzie OK ale w razie problemów na pewno lepiej mi jest dochodzić swoich praw w BOSSAFX niż w Dukascopy
tak więc gorszy
Jeśli natomiast rozpatrujemy ew. bankructwo brokera i odzyskanie środków to ciężko powiedzieć gdzie przebiegłoby to łatwiej, bo jeszcze takiego w PL nie było. I przesadna wiara w pomoc KNF czy naszych niezbyt szybkich sądów (o czym teraz przekonają się klienci Amber Gold) może kreować złudne wrażenia...
p.s. czy ktoś jeszcze ma taki problem z Workspace? Bo u mnie wygląda OK.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Tak.Ja to zaliczylem kilka razy.Albo wykresy sa puste,albo jest tylko 1 obiekt np. linia z 1000000000... nazwaraposo pisze: p.s. czy ktoś jeszcze ma taki problem z Workspace? Bo u mnie wygląda OK.
Albo zminimalizowany gdzies caly panel (uchwyt) wykresow do samej gory (rozciagniety panel transakcji). Po przywróceniu .. wszystko jest jakby oddokowane itp.. trzeba czyscic cache skasowac w my documents i od nowa.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)