tonyszc pisze:Microbi - zrozumiałbyś to może po 3 miesiącach LTR z Panem Urbańskim.
To co jest pokazywane za darmo lub osobiste wyniki Pan Urbańskiego to nie jest ten system, którego uczy szkoła.
Jak już pomnożysz kilkakrotnie te swoje pierwsze sto tysięcy to też już będziesz grał bez SL... zobaczysz.
Znajdź ludzi, którzy zarabiają po szkole forex i porozmawiaj z nimi ( jest specjalne forum dla studentów). Ci, którzy ukończyli szkołę forex w 2010r teraz dopiero zaczynają zarabiać dobre pieniądze.
Mentorzy, z których wiedzy korzystam (USA, UK) to ludzie z siwymi włosami, którzy na forexie zjedli zęby i mówią to samo co Pan Urbański niejednokrotnie za cenę dużo wyższą niż Szkoła Forex.
Na koniec powiem, że właśnie zarobiłem kolejne 100pips na Formacji Gartleya (System PHT Szkoła Forex), na AUD/USD ( mówił o niej Pan Urbański w poniedziałek na kolejnej analizie na kanale ogólnie dostępnym youtube) , a pozycje z wczoraj buy na EUR/USD na poziomie 1.24 już z zyskiem ok. 100pips na TP1 1.26. A o tym poziomie mówił Pan Urbański już na początku lipca na darmowej analizie.
Właśnie w tej chwili USD się osłabia w czasie konferencji FOCM Meeting pewnie nic nowego nie powiedzieli.
Czekam na TP2 w okolicy 1.32.
Tyle skorzystałem ze szkoły forex.
Każdy słyszy to co chce!
Pozdrawiam!
Formacje może pokazać Ci za darmo np autochartist - a jakikolwiek Pan, który by o tym nie mówił powtarza rzeczy wtórne.
O ile nie jestem przeciwny szkoleniom, o tyle uważam, że trzeba dobierać ludzi znanych, ogranych, pokazujących coś publicznie.
Owszem w Polsce mamy deficyt, ale znając angielski czemu ryzykować takie szkolenia skoro można wykupić kursy (często taniej) u uznanych traderów od kilkunastu lat, którzy mogą pochwalić się swoją historią transakcji.
Rozumiem ludzi płacących po 300-500 zł za szkolenia u kogoś kto się zna, może coś przedstawić sobą. Natomiast jeśli ktoś płaci za szkolenie 10k lub po 3k za szkolenie jednodniowe w grupie 10osobowej to ja wysiadam.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów