szkola-forex

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
FXNewsTrader
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: FXNewsTrader »

Zarobił ale nie na tradingu tylko na szkoleniach.... min 150 000 zł po aukcji z Video na plaży w zeszłym roku, chwalił się tym człowiek na swoim blogu, który mu ją przygotowywał, niejaki Paweł Danielewski, poza tym mógł drugie tyle zarobić sprzedając szkolenia w pozostałej części roku. I po co tutaj grać, wystarczy kilka ksiązek o FX i NLP, dobry specjalista do Marketingu i można żyć na Hawajach ;)

matka pisze:
ktosktos pisze:I ......... Niestety cała prawda jest bardziej bolesna. Na tych szkoleniach nie było żadnych przydatnych w tradingu informacji a szkolący nigdy pieniędzy na rynku nie zarobił i na pewno nie zarobi.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Nie każdy odpuszcza .Niech się cieszy ,że nie trafił mu się człowiek mściwy ,bo wtedy Seba codziennie musiałby chodzić z pampersem .

janek20
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: janek20 »

za 150 tys na hawajach? Czy ja wiem. Na rok może by starczyło, góra 2.

tatar07
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tatar07 »

Witam
Widzę że Szkoła Sebastiana Urbańskiego wywołuje spore emocje a jak wiadomo profesjonalny inwestor nie pozwala sobie na tracenie kontroli nad sobą patrząc na formę wypowiedzi można się tylko domyślać kto pisze takie bzdury - chyba każdy zdaje sobie sprawę że forum to nie zawsze źródło kompetentnej informacji są wątki na forach gdzie naprawdę można się czegoś nauczyć ale na pewno ten wątek nie należy do takich fora to również możliwość bycia anonimowym frustratem i widzę tu takich wielu niestety nie każdy wie czego chce - rozumiem że w Szkole Forex można widzieć ogromną konkurencję bo szkolenie jest zwyczajnie dobre, robione z pasja - szkoleń jest wiele i pewnie są inne równie dobre ale bez względu u kogo się człowiek decyduje uczyć powinien chcieć sie nauczyć powinien chcieć poświęcić często setki godzin na naukę i praktykę zrozumieć na czym polega inwestycja napisać własny plan tego co będzie robił zrobić statystyki na danych historycznych potwierdzić je na demo stosując swój plan trzymać się tego planu mieć potwierdzenie swoich umiejętności w postaci wyników - jeżeli wszystko to jest idziemy i zarabiamy -niestety ludzie są tylko ludźmi i mają swe słabości - czasem oczekujemy szybkich i dużych zysków bo wiemy że forex daje takie możliwości owszem daje ale nie za nic a jeżeli ktoś tak myśli to niech dalej żyje sobie w swoim światku marzeń kto wie może kiedyś się spełnią życzę tego tym wszystkim maluczkim życzę z całego serca Pozdrawiam Student Szkoły Forex

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=17916

wstawiam dla przypomnienia umiejętności Pana U.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

tatar07 piszesz ładnie, grzecznie i rzeczowo.... to może załóż jurnal i doskonal sie razem z nami a przy okazji rozwiejesz ta ogólna niechec do Seby U.

:D

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Odnoszę się do tematu a nie do dalszego wątku. Jakiś czas temu dostałem taki mail. Przeczytajcie.
Sprawdziłem na jego webinariach - faktycznie SEBASTIAN URBAŃSKI ma wiedzię ale dlaczego pracuje na DEMIE????????????

mail pokaże.

Dodano po 8 minutach:

Tutaj zamieszczam odpowiedź.

Oczywiście umieszczam to bo coraz więcej trafia się dość negatywnych opinii.
Umieszczam to co mi odpisał. A zdecydowałem się na umieszczenie bo faktycznie należy o takich sprawach sygnalizować. Każdemu.

Sprawdźcie i czytajcie.

ps. kiedyś założę blog o różnych sprzecznych sprawach.

Dodano po 5 minutach:

Wynika z wypowiedzi Pana Urbańskiego - ważne jest że zarabia ale mniej - w jaki sposób. Marketing DZIAŁA!!!

Z wypowiedzi można wywnioskować że nie jest zaprzeczeniem działań z premedytacją swoich czynów ale sprzedaje towar jak biznesmen. Co prawda wiedzę ma i wykorzystuje. Więc potwierdza że nie gra na forex realnie.
To są rzecz jasna moje dywagacje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

tatar07 pisze:Witam
Widzę że Szkoła Sebastiana Urbańskiego wywołuje spore emocje a jak wiadomo profesjonalny inwestor nie pozwala sobie na tracenie kontroli nad sobą patrząc na formę wypowiedzi można się tylko domyślać kto pisze takie bzdury - chyba każdy zdaje sobie sprawę że forum to nie zawsze źródło kompetentnej informacji są wątki na forach gdzie naprawdę można się czegoś nauczyć ale na pewno ten wątek nie należy do takich fora to również możliwość bycia anonimowym frustratem i widzę tu takich wielu niestety nie każdy wie czego chce - rozumiem że w Szkole Forex można widzieć ogromną konkurencję bo szkolenie jest zwyczajnie dobre, robione z pasja - szkoleń jest wiele i pewnie są inne równie dobre ale bez względu u kogo się człowiek decyduje uczyć powinien chcieć sie nauczyć powinien chcieć poświęcić często setki godzin na naukę i praktykę zrozumieć na czym polega inwestycja napisać własny plan tego co będzie robił zrobić statystyki na danych historycznych potwierdzić je na demo stosując swój plan trzymać się tego planu mieć potwierdzenie swoich umiejętności w postaci wyników - jeżeli wszystko to jest idziemy i zarabiamy -niestety ludzie są tylko ludźmi i mają swe słabości - czasem oczekujemy szybkich i dużych zysków bo wiemy że forex daje takie możliwości owszem daje ale nie za nic a jeżeli ktoś tak myśli to niech dalej żyje sobie w swoim światku marzeń kto wie może kiedyś się spełnią życzę tego tym wszystkim maluczkim życzę z całego serca Pozdrawiam Student Szkoły Forex
Drogi Marcinie mógłbyś powiedzieć mi czemu spamujesz na wskroś internet swoimi referalami?
W sumie nie wiedziałem że Pała Forex ma program affiliate.
Chociaż nie dziwi mnie to za bardzo. Gdyż jest to jedyna chyba metoda żeby odzyskać stracone wcześniej pieniądze. W sumie sprytnie.
Zresztą po emailu pawlilimicimited wyraźnie widzę że jesteś mocniej "umoczony" w ten proceder.
Oczywiście biznes jak biznes tego nie będę negował a nawet na swój dziwny sposób szanuję.
Tylko bądź z ludźmi szczery a nie uprawiaj nam tutaj szeptanego marketingu bo skończy się prędzej czy później banem.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Żeby było jasne Moderatorze, ja mam to w D...E. Nie miałem kontaktu ze szkołą i nie jestem nastawiony na szkolenie Pana Urbańskiego.
Ja tylko pokazałem korespondencję kursanta. Nigdy nie dałbym takiego maila gdyby nie było takiego tematu. A że mam nieco czasu to przeglądam i weryfikuję pewne informacje i podaję to co mogę.

Zawsze warto przestrzec innych.
Notabene - mam Urbańskiego webinaria od gościa który był na jego szkoleniach. Mogę udostępnić.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

pawlilimicimited ehhh przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Uważniej.
Moja wypowiedź w całości była skierowana do tatar07
Twój email wręcz pomógł mi......
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

ODPOWIEDZ