tatar07 pisze:Witam
Widzę że Szkoła Sebastiana Urbańskiego wywołuje spore emocje a jak wiadomo profesjonalny inwestor nie pozwala sobie na tracenie kontroli nad sobą patrząc na formę wypowiedzi można się tylko domyślać kto pisze takie bzdury - chyba każdy zdaje sobie sprawę że forum to nie zawsze źródło kompetentnej informacji są wątki na forach gdzie naprawdę można się czegoś nauczyć ale na pewno ten wątek nie należy do takich fora to również możliwość bycia anonimowym frustratem i widzę tu takich wielu niestety nie każdy wie czego chce - rozumiem że w Szkole Forex można widzieć ogromną konkurencję bo szkolenie jest zwyczajnie dobre, robione z pasja - szkoleń jest wiele i pewnie są inne równie dobre ale bez względu u kogo się człowiek decyduje uczyć powinien chcieć sie nauczyć powinien chcieć poświęcić często setki godzin na naukę i praktykę zrozumieć na czym polega inwestycja napisać własny plan tego co będzie robił zrobić statystyki na danych historycznych potwierdzić je na demo stosując swój plan trzymać się tego planu mieć potwierdzenie swoich umiejętności w postaci wyników - jeżeli wszystko to jest idziemy i zarabiamy -niestety ludzie są tylko ludźmi i mają swe słabości - czasem oczekujemy szybkich i dużych zysków bo wiemy że forex daje takie możliwości owszem daje ale nie za nic a jeżeli ktoś tak myśli to niech dalej żyje sobie w swoim światku marzeń kto wie może kiedyś się spełnią życzę tego tym wszystkim maluczkim życzę z całego serca Pozdrawiam Student Szkoły Forex
Drogi Marcinie mógłbyś powiedzieć mi czemu spamujesz na wskroś internet swoimi referalami?
W sumie nie wiedziałem że Pała Forex ma program
affiliate.
Chociaż nie dziwi mnie to za bardzo. Gdyż jest to jedyna chyba metoda żeby odzyskać stracone wcześniej pieniądze. W sumie sprytnie.
Zresztą po emailu
pawlilimicimited wyraźnie widzę że jesteś mocniej "umoczony" w ten proceder.
Oczywiście biznes jak biznes tego nie będę negował a nawet na swój dziwny sposób szanuję.
Tylko bądź z ludźmi szczery a nie uprawiaj nam tutaj szeptanego marketingu bo skończy się prędzej czy później banem.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein