+16 pips
nie tylko ty masz takie problemy. Niestety ciezko czasami usiedziec na rekach, a wychodzic do kuchni po kawe/herbate tez nie mozna co chwile...adamkaluza pisze:Witaj ByleDoPrzodu
Wchodziłem w eske chwilę po Tobie
Jak ktoś potrzebuje przykład dlaczego psychika jest bardzo ważna w tradingu to tutaj jest idealnyZjadła mnie chęć odrobienia się. Złapałem pierwszego SL, byłem pewny poziomu więc ponowiłem wejście. I myślałem tylko o tym żeby przynajmniej te 7 pips odrobić które przed chwilą straciłem
A taki piękny TP na 24 pipsy miałem ustawiony który jak widać bez problemu byłby osiągnięty. Zawaliłem sprawe.
-7 pips
+8 pips
Wchodziliśmy w tym samym miejscu w edkamandrejk pisze:S na edku , powód wejścia: LT i SR, +21p
Wiem że nic nie wnosi. W poprzednim dzienniku jak dokładnie opisywałem swoje zagrania nikt nawet się nie odezwał że to czyta. Jeśli ktoś się zapyta to mogę wyjaśnić, ale tak to tylko strata mojego czasu.mandrejk pisze:takie wrzucanie screenów nic nie wnosi, nie uczy niczego, do chwalenia się jest oddzielny temat
Dobrze powiedzianemah1y pisze:usiedziec na rekach
..ja też nie wyczekałemadamkaluza pisze:Zły trochę na siebie jestem, że nie wyczekałem do tego TP