+16 pips
Scalping
- adamkaluza
- Pasjonat

-
ByleDoPrzodu
- Stały bywalec

-
ByleDoPrzodu
- Stały bywalec

Witam,
takie wrzucanie screenów nic nie wnosi, nie uczy niczego, do chwalenia się jest oddzielny temat
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=20751
Proponuję aby opisywać każdy setup, dlaczego tak Zagrałem.
S na edku , powód wejścia: LT i SR, +21p
powód wyjścia: podwójne dno
S na kablu. powód wejścia respektowanie SR, powód wyjścia: szło nie po mojemu
+5p
takie wrzucanie screenów nic nie wnosi, nie uczy niczego, do chwalenia się jest oddzielny temat
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=20751
Proponuję aby opisywać każdy setup, dlaczego tak Zagrałem.
S na edku , powód wejścia: LT i SR, +21p
S na kablu. powód wejścia respektowanie SR, powód wyjścia: szło nie po mojemu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- adamkaluza
- Pasjonat

Witaj ByleDoPrzodu
Wchodziłem w eske chwilę po Tobie
Jak ktoś potrzebuje przykład dlaczego psychika jest bardzo ważna w tradingu to tutaj jest idealny
Zjadła mnie chęć odrobienia się. Złapałem pierwszego SL, byłem pewny poziomu więc ponowiłem wejście. I myślałem tylko o tym żeby przynajmniej te 7 pips odrobić które przed chwilą straciłem
A taki piękny TP na 24 pipsy miałem ustawiony który jak widać bez problemu byłby osiągnięty. Zawaliłem sprawe.
-7 pips
+8 pips
Jak ktoś potrzebuje przykład dlaczego psychika jest bardzo ważna w tradingu to tutaj jest idealny
-7 pips
+8 pips
nie tylko ty masz takie problemy. Niestety ciezko czasami usiedziec na rekach, a wychodzic do kuchni po kawe/herbate tez nie mozna co chwile...adamkaluza pisze:Witaj ByleDoPrzodu
Jak ktoś potrzebuje przykład dlaczego psychika jest bardzo ważna w tradingu to tutaj jest idealnyZjadła mnie chęć odrobienia się. Złapałem pierwszego SL, byłem pewny poziomu więc ponowiłem wejście. I myślałem tylko o tym żeby przynajmniej te 7 pips odrobić które przed chwilą straciłem
A taki piękny TP na 24 pipsy miałem ustawiony który jak widać bez problemu byłby osiągnięty. Zawaliłem sprawe.
-7 pips
+8 pips
- adamkaluza
- Pasjonat

Witaj mandrejk
Tylko że ja nie wytrzymałem do TP.

Wchodziliśmy w tym samym miejscu w edkamandrejk pisze:S na edku , powód wejścia: LT i SR, +21p
Wiem że nic nie wnosi. W poprzednim dzienniku jak dokładnie opisywałem swoje zagrania nikt nawet się nie odezwał że to czyta. Jeśli ktoś się zapyta to mogę wyjaśnić, ale tak to tylko strata mojego czasu.mandrejk pisze:takie wrzucanie screenów nic nie wnosi, nie uczy niczego, do chwalenia się jest oddzielny temat
Dobrze powiedzianemah1y pisze:usiedziec na rekach
- adamkaluza
- Pasjonat

Cześć pozytyw
Ja Twój dziennik też czytam i staram się jak mam coś mądrego do powiedzenia u Ciebie napisać
Pozdrawiam 
Powodem moich wejść jest zawsze S/R. Tylko zawsze patrzę na M1 jak zachowuje się przy nim cena.
Na dzisiaj to już koniec grania - weekend
Zły trochę na siebie jestem, że nie wyczekałem do tego TP.
Miłego weekendu życzę wszystkim
Ja Twój dziennik też czytam i staram się jak mam coś mądrego do powiedzenia u Ciebie napisać
Powodem moich wejść jest zawsze S/R. Tylko zawsze patrzę na M1 jak zachowuje się przy nim cena.
Na dzisiaj to już koniec grania - weekend
Miłego weekendu życzę wszystkim
..ja też nie wyczekałemadamkaluza pisze:Zły trochę na siebie jestem, że nie wyczekałem do tego TP
mam jeszcze ejka otwartego może coś się jeszcze utłucze
EDIT: ejek zamknięty na plus 8
miłego weekendu dla Wszystkich
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...