a co z kosztami od zajęcia rachunku?259 pisze:właśnie zrobił mi piękny numer na wszystkich moich ośmiu kontach
policzyli x8
SAXO BANK FX Options Analytics pisze:Positions of significant size in the forex options market can have an influence on the underlying forex spot rate. FX Options strikes in large notional amounts, when close to the current spot level, can have a magnetic effect on spot prices. That is, spot may trend around those strikes as the holders of the options will aggressively hedge the underlying delta.
Tego jeszcze nie wiem - sprawa jest jak to mówią "rozwojowa". Poza tym takie koszty pojawiają się dopiero 1 dnia następnego miesiąca...niemiaszek pisze:a co z kosztami od zajęcia rachunku?259 pisze:właśnie zrobił mi piękny numer na wszystkich moich ośmiu kontach
policzyli x8
Może to był BUY STOP blisko i rynek po to "poszedł"?_/_/Dariusz_/_/ pisze: Wczoraj czytałem na te temat, fajnie się komuś rączka omsknęła, ciekawe kto zapłacił za to ?
ECB: The ECB said a total E509 mn was borrowed at the marginal rate
via the overnight facility Wednesday with a total E278.045 bn
deposited. Current account deposits are at E578.5 bn. Wednesday was the
first day of the new maintenance period.
zazwyczaj bank zgodnie ze swoją tabelą prowizji i opłat do każdego zajęcia dolicza sobie 50 lub 100 zł za realizację zajęcia, a z tego co czytałem (chyba Cyb wrzucał na forum ustawę, ale nie mogę tego znaleźć), że jest to niezgodne z prawem i w tym wypadku można się kłócić z bankiem za wcześniejsze takie działania w sensie, że w tym wypadku prawo działa wstecz259 pisze:Tego jeszcze nie wiem - sprawa jest jak to mówią "rozwojowa"