Pogaduchy przy porannej kawie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

2300-2320 na EUR USD można szukać sygnałów kupna... Target 2350-2400, SL 2275 powinien wystarczyć.

Awatar użytkownika
_/_/Dariusz_/_/
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _/_/Dariusz_/_/ »

niemiaszek pisze:is on tv reiterating his views that more stimulus is
too risky.

bardzo ciekawe, co te pejsy kombinują
W sumie to pewnie ma rację.
Tyle się nastymulowali i nic to nie dało dobrego,wolny rynek zawsze znajdzie drogę do samoregulacji, każdy wg. potrzeb.

Ale ta iformacja to kolejne plotki do wbudzenia spekulacji, czyli już, ale jeszcze nie, bo wpadlo troche lepszych danych
US Productivity increased 1.6 pct in Q2, more than expected rise of 1.3 pct on increased output with modest rise in work hours of employees
The Govt also said productivity rose 0.7 pct last year, more than the initially estimated advance of 0.4 pct.
The Output increased at a 2.0 pct rate during the period, and hours worked only rose at a 0.4 pct rate
.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2012, 15:34 przez _/_/Dariusz_/_/, łącznie zmieniany 1 raz.
Objective perspective, just businiess...

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nienienie...

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę :D. Kto zyska na QE? Kogo kolesie siedzą u steru? Kto nadupca longi na indeksach? Wy ciągle myślicie, że władza robi cokolwiek dla ludu :lol:

Awatar użytkownika
_/_/Dariusz_/_/
Pasjonat
Pasjonat

Stforex pisze:Wy ciągle myślicie, że władza robi cokolwiek dla ludu
Jak sama nazwa wskazuje z definicji "WŁADZA LUDOWA"
No i oczywiście " urzeczywistnia zasady sprawiedliwości społecznej " :)

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Stforex pisze:Taki pomysł na złoto w tym tygodniu. Pewnie 259 mnie zleje ;)

No i okupują dołek do południa, jak klepną, to będą pewnie chcieli high wybić. Naturalna sprawa, nie mam im tego za złe ;)
Hahaha, no i mamy high na złocie. Zaskoczyli mnie gwałtownością dranie. Niedelikatni. Muszę sprawdzić, czy moje kółko jeszcze do tego pasuje ;)

Awatar użytkownika
_/_/Dariusz_/_/
Pasjonat
Pasjonat

Stforex pisze:Hahaha, no i mamy high na złocie. Zaskoczyli mnie gwałtownością dranie. Niedelikatni. Muszę sprawdzić, czy moje kółko jeszcze do tego pasuje
Dość ostro poszli w górę, ciekawe czy tak szybko też spadną ?

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Też się nad tym zastanawiam... ale tu nie ma co myśleć. Trzeba grać. Polecam dzielenie pozycji, fajna sprawa.

EDIT: strasznie się te kółka odkształcają nawet przez zoomowanie. Poprawiony załącznik.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

expedient warzywniaka

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

MOJA Teoria mówi, że praktyka powinna kupować euro, a sprzedawać funty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

na funcie podważona została możliwość obniżenia stopy % co było już w cenach EURGBP i GBPUSD.

Awatar użytkownika
_/_/Dariusz_/_/
Pasjonat
Pasjonat

Apropo Francji już się doczepili o recesję :
In a gloomy survey of the outlook for Europe's second biggest economy, the Bank of France predicted a 0.1 percent contraction in gross domestic product (GDP) for the third quarter of this year.

If that outcome is confirmed it would follow a similar fall in output for the three months to June and zero growth in the first quarter of 2012.

The survey was released alongside official figures from Germany imports and exports in the eurozone's biggest economy dropped in June and following figures on Tuesday showing Italy shrank further into recession in the second quarter.

France emerged from its last recession - defined by economists as two consecutive quarters of negative growth - in the spring of 2009.

The economy has since struggled to gain momentum in the face of the eurozone debt crisis, which has sapped business and consumer confidence, AFP reported

Zablokowany