Tekron vs Forex
SLki zaliczone z poprzednich wejść. Technicznie nie można przewidzieć czy ktoś nie zacznie pompować $$$ z daleka od poziomów. Przypuszczam, że na GBP ruch miał spore znaczenie. Ale no nieistotne. Sprzedaje USDCAD po 1,0064 do 0,9910 i tam kupuje SL na obu pozycjach 40pkt TP dla oczekującego od 50-100 zobaczymy jak w ogóle wejdzie.

- jeśli wypracujemy technikę i mamy 70% pewności wejścia przy małym ryzyku (SL) a niekoniecznie małej pozycji to nawet skuteczność 1/5 wejść daje zdrowe zarobki.
- grając tak trzeba się liczyć z oczekiwaniem na takie wejścia, gdzie będziemy pewni, a to oczekiwanie niestety wiąże się z żmudnym często obserwowaniem codziennie wykresu. Ok ktoś powie, widzę pewny poziom na H4 teraz nie mam pewnego wejścia na dojście SELL do niego, ale daje oczekujące BUY. No i gitara poziom jest świetny, prezentuje się mega, ale po drodze świece utworzyły buy w połowie drogi i cena wróci do spadków za rok

Więc codzienność przy wykresie.
Proponuje realizację zysków na poziomie 0,9600 na parze USDCHF. Zawsze troszkę wcześniej zamykam Ski przed poziomem buy, chyba Ci od zero line też mają jakąś zasade 1/2 czy 1/3 świecy przy dnie. Nie wiem jak się to oblicza tak mi się coś skojarzyło. Aleno ja wyłapuje na wypadek jakichś gupot przed poziomem. a na poziomie oczekuje już pozycja odwrotna czyli w tym wypadku buy na 0,9560
^^ nie śmiejcie się ze mnie bo to się źle skończy na 90%. Mam tyle roboty i jestem tak zmęczony, że wczoraj zapomniałem, że to piątek - myślałem o środzie
. I nie zamknąłem pozycji tylko spać poszedłem wcześniej : )
i wygląda to teraz tak

Będzie duży minus na koncie coś czuje
albo ponad 40tyś na plus 

i wygląda to teraz tak

Będzie duży minus na koncie coś czuje

Hehehe właśnie ja ich troluje na 1:500 levararze tak : ))) bo wiesz zmieniają dopiero po zamknięciu, więc można skurczybyków nieźle piramidować przed zamknięciem zysków : )))). Tak czy inaczej można się czasem wrzodów nabawić, poważnie cholera nigdy bym normalnie na weekend nie zostawił aż takiego obciążenia
masakra. Ale może umożą dług po znajomości jeśli będzie kicha po otwarciu : )