XTB
Na Oandzie czasem też tak jest... Po Prostu wykres minimalnie liznął TP, a system nie zdążył zrealizować zlecenia bo zbyt szybko kurs się zmienił... Czasem lepiej poświęcić 5 PiPsów i ustawić TP w lepszym miejscu, tj. 5 PiPsów powyżej lub poniżej jakiegoś minimum lub maksimum. W zależności czy jesteś L czy S.
Lepiej nie zarobić niż stracić. Graj zawsze z trendem.
Zrobili tak dwa razy na moim rachunku i "podziękowałem" im...40i4 pisze:Unieważniają zyskowne, rozliczone transakcje?! To popularna praktyka czy odosobniony przypadek? Komu wycieli podobny numer?
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Na demo?Jekert pisze:Zrobili tak dwa razy na moim rachunku i "podziękowałem" im...40i4 pisze:Unieważniają zyskowne, rozliczone transakcje?! To popularna praktyka czy odosobniony przypadek? Komu wycieli podobny numer?
W realu nie mialem takiej sytuacji.Kilka razy mialem przestawiony SL i TP ale bylo to podczas rozszezonego spreadu podczas podawania danych no i niestety odeslali mnie do umowy ktora podpisalem.
Czy ktos czytal dokladnie umowe-jak nie to niech przeczyta bedzie mniej takich postow.Nie ma co sie wyzalac na forum tylko dzwonic do xtb-ciekaw jestem ich odpowiedzi na to a nie wyznania ze :podziekowalem im:
gucio pisze:Na demo?Jekert pisze:Zrobili tak dwa razy na moim rachunku i "podziękowałem" im...40i4 pisze:Unieważniają zyskowne, rozliczone transakcje?! To popularna praktyka czy odosobniony przypadek? Komu wycieli podobny numer?
W realu nie mialem takiej sytuacji.Kilka razy mialem przestawiony SL i TP ale bylo to podczas rozszezonego spreadu podczas podawania danych no i niestety odeslali mnie do umowy ktora podpisalem.
Czy ktos czytal dokladnie umowe-jak nie to niech przeczyta bedzie mniej takich postow.Nie ma co sie wyzalac na forum tylko dzwonic do xtb-ciekaw jestem ich odpowiedzi na to a nie wyznania ze :podziekowalem im:
Moge tylko potwierdzić. Mnie spotkało dokładnie to samo .REAL !! uniewaznienie transakcji po kilkunastu godzinach od zamknięcia zyskownych pozycji..
Także usunięcie otwartych pozycji zyskownych.
Reklamowanie nie ma sensu. Zawsze mają punkt regulaminu w którym mówią że za nic nie ponoszą odpowiedzialnośći , oraz coś co nazwali " Siłą Wyższą" . Platforma MT4 daje możliwośc dowolnej modyfikacji także likwidacji otwartych pozycji przez brokera według własnego wyboru. no i Xtb skrupulatnie z tego korzysta.