XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

zależy od pozycji, jeśli short to cena ASK musiała dojść do TP a nie BID. Dlatego zabrakło
Trade what you see, NOT what you hear or think

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
MohSETH
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MohSETH »

Na Oandzie czasem też tak jest... Po Prostu wykres minimalnie liznął TP, a system nie zdążył zrealizować zlecenia bo zbyt szybko kurs się zmienił... Czasem lepiej poświęcić 5 PiPsów i ustawić TP w lepszym miejscu, tj. 5 PiPsów powyżej lub poniżej jakiegoś minimum lub maksimum. W zależności czy jesteś L czy S.
Lepiej nie zarobić niż stracić. Graj zawsze z trendem.

Awatar użytkownika
krispol2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krispol2 »

Na XTB nie ma lizania,albo jest TP,albo nie-szybkość zmiany kursu nie ma znaczenia.
Kto nie pije,ten kabluje.

Awatar użytkownika
Bizon
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bizon »

K**** XTB JEST ZJE***** ZE CZEKAM 10 MINUT NA KUPNO OIL A TERAZ TO JUZ PO WSZYSTKIM ... ZARAZ ZADZWONIE I ICH...

ramzes33
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ramzes33 »

ja mam pytanie do uzytkowników xtb . ile procent mozna tam zarobic zeby nie zaczeli bezczelnie np kasowac juz zamknietych bardzo zyskownych pozycji bo mm tak robia . musze wiedziec ile wycisnac i kiedy uciekac??

i stanowczo odradzam xtb to zwykli oszusci

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

40i4 pisze:Unieważniają zyskowne, rozliczone transakcje?! To popularna praktyka czy odosobniony przypadek? Komu wycieli podobny numer?
Zrobili tak dwa razy na moim rachunku i "podziękowałem" im...
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Jekert pisze:
40i4 pisze:Unieważniają zyskowne, rozliczone transakcje?! To popularna praktyka czy odosobniony przypadek? Komu wycieli podobny numer?
Na demo?
W realu nie mialem takiej sytuacji.Kilka razy mialem przestawiony SL i TP ale bylo to podczas rozszezonego spreadu podczas podawania danych no i niestety odeslali mnie do umowy ktora podpisalem.
Czy ktos czytal dokladnie umowe-jak nie to niech przeczyta bedzie mniej takich postow.Nie ma co sie wyzalac na forum tylko dzwonic do xtb-ciekaw jestem ich odpowiedzi na to a nie wyznania ze :podziekowalem im:

Awatar użytkownika
Toreus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Toreus »

lol. Przysyłają mi codziennie po północy maila ze stanem transakcji. Mam te maile wszystkie. Jeśli coś będzie nie tak to mam dowód. Ale rzeczywiście XTB to !@#$%^&
Fortuna kołem się toczy...

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Nastepny ktory nie czyta dokladnie.
NA PIERWSZEJ STRONIE JEST ANKIETA zobacz kto zadowolony kto nie i nie pytaj

Synooz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Synooz »

gucio pisze:
Jekert pisze:
Na demo?
W realu nie mialem takiej sytuacji.Kilka razy mialem przestawiony SL i TP ale bylo to podczas rozszezonego spreadu podczas podawania danych no i niestety odeslali mnie do umowy ktora podpisalem.
Czy ktos czytal dokladnie umowe-jak nie to niech przeczyta bedzie mniej takich postow.Nie ma co sie wyzalac na forum tylko dzwonic do xtb-ciekaw jestem ich odpowiedzi na to a nie wyznania ze :podziekowalem im:

Moge tylko potwierdzić. Mnie spotkało dokładnie to samo .REAL !! uniewaznienie transakcji po kilkunastu godzinach od zamknięcia zyskownych pozycji..
Także usunięcie otwartych pozycji zyskownych.

Reklamowanie nie ma sensu. Zawsze mają punkt regulaminu w którym mówią że za nic nie ponoszą odpowiedzialnośći , oraz coś co nazwali " Siłą Wyższą" . Platforma MT4 daje możliwośc dowolnej modyfikacji także likwidacji otwartych pozycji przez brokera według własnego wyboru. no i Xtb skrupulatnie z tego korzysta.

ODPOWIEDZ