XTB
Witam mam pytanie tej platformy
Nie da sie tak ustawic Trailing stop zeby zaczol odliczac dopiero jak bede np 60 pips na +??
Przyklad ustawiam trailing stop na 10 pips. Zakladam ze jestem 62 pips na+ ale cena zaczyna spadac i dochodzi do 52 pipsna + wtedy program mi zamyka tranzakcje . Wczesniej cena zmieniala sie 15 20 pips w gore i w dol ale z trenden i wychodzilem na tym a po uzyskaniu okreslonego pulapu wlacza sie trailing stop. Da sie cos takiego ustawic ???
Pozdrawiam Kilu
Nie da sie tak ustawic Trailing stop zeby zaczol odliczac dopiero jak bede np 60 pips na +??
Przyklad ustawiam trailing stop na 10 pips. Zakladam ze jestem 62 pips na+ ale cena zaczyna spadac i dochodzi do 52 pipsna + wtedy program mi zamyka tranzakcje . Wczesniej cena zmieniala sie 15 20 pips w gore i w dol ale z trenden i wychodzilem na tym a po uzyskaniu okreslonego pulapu wlacza sie trailing stop. Da sie cos takiego ustawic ???
Pozdrawiam Kilu
Musiałbyś to tego jakieś EA napisać..kilu pisze:Witam mam pytanie tej platformy
Pozdrawiam Kilu
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
tomek_1 pisze:Tig3r, sorry ze tak offtopic, ale czy Ty czasem nie jestes z CDAction?
Pozdrawiam.
hehehe, to mnie rozbawiłeś..
Nie wiem skąd takie myśli, ale lepiej chyba abym nie wiedział..
======================================================