Przemyśl to co pisze mah1y. Szczególnie to żeby grać na wyższych interwałach, dopóki nie możesz cały czas kontrolować sytuacji.
Co trader to inne zwyczajeadamkaluza pisze:Ja cały czas Ci polecam telefon i mobilne MT4. Co godzinę możesz wejść i sprawdzić ewentualnie na BE przerzucić i wtedy czekać, albo BE albo TP. Nawet lepiej bo mniej nerwów. Przyznam się że trejd w którym miałem najwięcej pipsów w jednym zagraniu otworzyłem przez telefon i zamknąłem też przez telefon
Przemyśl to co pisze mah1y. Szczególnie to żeby grać na wyższych interwałach, dopóki nie możesz cały czas kontrolować sytuacji.
co za różnica czy Będzie kontrolował to na tel. lub lapie? efekt ten sam, czyli to co pisałem.adamkaluza pisze:mandrejk pozytyw pisał że potrzebuje laptopa żeby kontrolować otwarte pozycje, więc napisałem o telefonie. Chyba bardziej poręczne niż laptopOczywiście nie doradzam mu trejdowania przez telefon, tylko w sytuacjach ostatecznych i to kiedy pozycję trzyma się dłużej, np kilka godzin.
P.S. mandrejk jak by Ci się chciało coś wrzucić do swojego dziennika to by fajnie było
Lapka w kościele nie wyciągniemandrejk pisze:co za różnica czy Będzie kontrolował to na tel. lub lapie? efekt ten sam, czyli to co pisałem.
Człowiek uczy się na błędach, a mądry człowiek uczy się na błędach innychadamkaluza pisze:Lapka w kościele nie wyciągniemandrejk pisze:co za różnica czy Będzie kontrolował to na tel. lub lapie? efekt ten sam, czyli to co pisałem.hehe A tak poważnie mówiąc to mandrejk myślisz że nawet na etapie "uczenia" się (na którym ja też jestem) powinno się ograniczać kontakt z wykresami? Podpowiadałem telefon bo skoro już i tak zawiera tą transakcję to lepiej jak przez telefon ją na BE za kilka godzin przestawi niż jak ma wrócić z pracy a tam SL.
P.S. zagrania mistrzowskieOd 1,22 fajnie odbiło. Ja bym wszedł dopiero jak lekko zjechało i to małe wsparcie zamieniło się w opór na 1,2190. Czerwona szczałka na skrinie.