utrzymywanie się z gry na giełdzie

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Aaaa... i wytłumaczyć się czemu siedzisz na forum, a nie grzejesz się na Hawajach.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

raposo pisze:No to teraz już tylko musisz zamieścić skan PITa, wrzucić statement, objaśnić na czym polega Twoja strategia, nauczyć wszystkich nią grać, następnie dać im na depozyt (bo jesteś przecież bogaty to Cię stać) i w sumie najlepiej grać też za nich, bo tak będzie łatwiej.

:lol:
chodzi bardziej o to żeby w koło sie nie chwalić, może ja też sobie zaloże 1 konto za 12 zł ? ;) oczywiście tylko jedno konto i zrobię z tego może 5k ? ;)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Taaa i czemu nie mam żadnych kredytów a ostatni raz w pracy na etacie byłem 5 lat temu też ?
Gdzieś to mam...

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Ink, wiele się wynosi z domu, osoba silna psychicznie da radę, ale też można dziecku od małego wpoić że się nie da i tyle. Potem to już powtarza się to wszystko w życiu dorosłym, uczy swoje dzieci i mamy klasę niższą która będzie pracować za miskę zupy. Bolesne ale prawdziwie. Ułamek procenta się podniesie z tego, ale większość będzie w tym tkwić. Ile to dzieci z marginesu na świecie zostaje prawnikami, lekarzami, czy właścicielami firm ? Środowisko w jakim się chowasz ma ogromne znaczenie.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ink. pisze:może ja też sobie zaloże 1 konto za 12 zł ? oczywiście tylko jedno konto i zrobię z tego może 5k ?
Zrób to. Serio ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Cyb pisze:Taaa i czemu nie mam żadnych kredytów a ostatni raz w pracy na etacie byłem 5 lat temu też ?
Gdzieś to mam...
:509: żeby moderator pisał takie rzeczy....

Cyb proszę cie przestan sie chwalić w taki prostacki sposób, dla mnie możesz być nawet i miliarderem ale sposób w jaki odnosisz sie z tym dla mnie jest troszkę smieszny bo wygląda jak byś na sile chciał pokazać że jestes pro-kozak, czy nim jestes czy nie mnie to naprawdę nie interesuje kolego, pewnie sie nigdy nawet w zyciu nie spotkamy, ale to posty po prostu mnie rozbrajają :)

- zrobiłem 5 cyfrową kwote z 12 zł
- nie mam kredytów HA
- nie pamiętam kiedy byłem na etacie :D

bardziej to wygląda jak argumenty bogatego dziecka to biednego plebsu niż jak posty szanującej sie osoby pełniącej funkcje moda, nie bierz tego do siebie Cyb :)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

To nie jest chwalenie się tylko pokazanie że można.
Żeby Cię pocieszyć to napiszę że również były momenty w których:

Nie miałem co jeść
Nie miałem w co się ubrać
Straciłem na stałe zdrowie którego już nigdy nie odzyskam

I wiele innych tragedii. I to również pisałem aby nikt nie myślał że to jest bajeczne życie.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Microbi pisze: Ile to dzieci z marginesu na świecie zostaje prawnikami, lekarzami, czy właścicielami firm ? Środowisko w jakim się chowasz ma ogromne znaczenie.
Można to odwrócić ilu dzieci lekarzy czy prawników nimi nie zostaje? w tych zawodach to chodzi bardziej o zwykłe koneksje, dziecko z patologicznej rodziny, nie ma ani koneksji, ani pieniędzy, ani warunków do nauki.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Cyb pisze:Kto powiedział że w czerwcu było tam 12 pln ? Chyba jasne jest że skoro broker mnie chciał się pozbyć to było tam o wiele wiele więcej pieniędzy...
No niestety, nie mogę znaleźć na forum historii zrobienia kwoty pięciocyfrowej z 12 zł, ani statementu z IBFX, o którym wspomniałeś, że był na pewno. Podrzuć więc linkę, albo opisz ponownie, będę wdzięczny ;)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nie ma bo był pewnie w czasówkach.

ODPOWIEDZ