słowo klucz...Darkey pisze:jak jesteś dobry
jak jesteś dobry, to zostaniesz milionerem na byle biznesie

oczywiście i o to chodzi żeby być dobrym słyszałem że przeciętniacy ginąexpedient warzywniaka pisze:jak jesteś dobry, to zostaniesz milionerem na byle biznesie
6-6,5% daje pierwsza z brzegu lokata.robs pisze: Głównie chodzi o to żeby nie stracić, zachować wartość kapitału, pokonać inflację. Zarobek potraktuj jako bonus. Takie są realia przy dużym kapitale niskim drawdawn i długim horyzoncie czasowym.
aniacfiszan pisze:Z podejściem, że nie da się stale i systematycznie zarabiać, albo że prędzej czy później każdy wszystko traci w ogóle bym się za to nie brała. Jakoś żyje, innej pracy nie mam i jestem zadowolona chociaż nie zawsze jest lekko i nie pracuje po to, żeby leżeć na leżaczku bo kapitał już wystarczająco duży, robię dokładnie to co lubie i znam inne osoby co też systematycznie zarabiają.
pojecie duze $ to jest wzgledne, bo dla jednego duze to bedzie 1000$ a dla innego 100mln $.... wiec co to jest dla ciebie "zarabianie duzych pieniedzy"GosiaM pisze:Bycie dobrym na forexie = zarabianie dużych pieniędzy...
Owszem tak uważam: kto faktycznie się utrzymuje z giełdy, czy forexa, to nie ma czasu ani interesu w odpowiadaniu na w kółko te same pytania żółtodziobów. Bo i po co?
do czego? do walut?robs pisze: PL straciła w ostatnich kilku latach?