Maksymalizacja zysków z ruchu
piramidowanie
To ja może wstawię fotkę piramidowania.
Dość ciekawa metoda która jak dla mnie jest rewelacyjna.
Bo... nigdy nie wiemy gdzie jest okazja do brania.
Zresztą proszę spojrzeć
Dość ciekawa metoda która jak dla mnie jest rewelacyjna.
Bo... nigdy nie wiemy gdzie jest okazja do brania.
Zresztą proszę spojrzeć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Puszkin - do tego EA trzeba mieć spore konto i ... dużo szczęścia bo algorytm bazuje na tym, że ruch jest falowy i kiedyś zamkniemy transakcję wyżej bądź niżej z zyskiem.
EUR/USD chodził po 1.18 jakiś czas temu (2 lata temu bodajże), jak automat pootwierałby eski na tej pozycji na 'każdym wybiciu do góry' to nieźle by się woził do teraz ...
J.
EUR/USD chodził po 1.18 jakiś czas temu (2 lata temu bodajże), jak automat pootwierałby eski na tej pozycji na 'każdym wybiciu do góry' to nieźle by się woził do teraz ...

J.
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.
To nie jest dokładnie tak. Nie trzeba mieć sporego konta naprawdę. Jedna para walut potrzebuje max od 1000 do 1500 zł przy zaangażowaniu kapitału 50%.
Algorytmu chojnak nie znasz bo tam nie ma czegoś takiego jak algorytm. EA jest tak proste że sam się dziwię że ponad 2 lata się nad tym męczyłem i nie tylko ja:)
Ale wracając do tematu maksymalizacji zysków to tylko piramidowanie to może zapewnić. Nie wierzę w wiecznie działające EA ale lepiej załapać kilkaset procent w 3 miesiące niż umoczyć kasę grając z palca. Przy piramidowaniu masz ten luksus że raz na kilka miesięcy wypłacasz kasę i rachunek ciebie nie interesuje. Może sobie paść. A nie padnie bo... EA gra tylko połową kasy
Algorytmu chojnak nie znasz bo tam nie ma czegoś takiego jak algorytm. EA jest tak proste że sam się dziwię że ponad 2 lata się nad tym męczyłem i nie tylko ja:)
Ale wracając do tematu maksymalizacji zysków to tylko piramidowanie to może zapewnić. Nie wierzę w wiecznie działające EA ale lepiej załapać kilkaset procent w 3 miesiące niż umoczyć kasę grając z palca. Przy piramidowaniu masz ten luksus że raz na kilka miesięcy wypłacasz kasę i rachunek ciebie nie interesuje. Może sobie paść. A nie padnie bo... EA gra tylko połową kasy

- mariusz911
- Stały bywalec
mariusz911 pisze:@ Szwajcar
Czy mógłbyś napisać czy ustawiasz piramidy z malejącym lotem czy ze stałym?
i czy ustawiasz wszystko z ręki czy za pomocą jakiegoś skryptu?
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... p?id=64876