Jeśli tylko naprawdę chcesz być traderem to będziesz (ja osobiście niczego obecnie bardziej nie chcę:D), tylko sporo pracy trzeba w to włożyć

Jak mi ktoś 9 miechów temu (jak zaczynałem) pisał o sygnale do zajęcia pozycji to się zastanawiałem "co on do mnie gada" a później zaczyna się zabawa na początku zielony ale z każdym dniem więcej zaczynałem widzieć i wiedzieć

Chyba przewaliłem wszystko co się dało kreski wskaźniki i okazało się że dla mnie wskaźniki to lipa i tak naprawdę to częściej one robią w ciula niż wykres

Teraz dopiero zaczynam łączyć to czego się tak pilnie uczyłem bo samo z siebie jakaś konkretna metoda jest bezużyteczna, wszyscy mówią skup się na jednej metodzie mi lepiej zrobiło przewalenie wszystkiego

bo teraz mam ogólny pogląd na to wszystko
TeXs gra chyba na S/R / LT ale w swojej historii na FX przewalił kawał materiału czytam teraz sporo to, to widzę

I nawet sobie sprawy nie musi zdawać z jak wielu technik korzysta, tak mi się wydaje że fakt trzeba się skupić na jednej metodzie ale przed tą jedną metodą trzeba poznać wszystkie inne

Myślę że niektórzy się ze mną zgodzą

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates