Nie umiem grac na fx...

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
djdampca
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: djdampca »

mowisz szukac wejscia na nizszym interwle a co dla ciebie jest potwierdzeniem ze cena juz odbija

no i kolejny opor
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

To każdy musi sobie coś znaleźć może to być układ 1,2,3 http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 811#427811 bądź charakterystyczny pin a najlepiej dopiero spadkowa świeca po nim, bawiłeś się NLA wywal średnie i zobacz co się dzieje :) ze wskaźnikiem. Zaznacz sobie na wykresie miejsca w których byś chciał wchodzić później zobacz na mniejszych interwałach czy mają coś wspólnego ze sobą a może akurat coś zobaczysz :D

Widzisz masz już dwa powody by wchodzić teraz znajdź trzeci z każdym takim powodem twoje szanse wzrastają. 3 chyba wystarczy :)
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

djdampca
Gaduła
Gaduła

no super dzieki chyba sie czegos pomalu ucze

poszukam kolejnych wejsc moze cos dzis jeszcze wrzuce

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Obrazek

tutaj wydawało mi się ładne wejście ale raczej na mały skalp +3 zebrałem szału nie ma :( ale się dopiero uczę (lepsze czy niż nic) lokalizacja była pinbar był tylko miałem dwa ale które mi kazały wyskakiwać jeden to ten szczycik po lewej co tam koło niego cena była, pamiętasz tą żółtą kreskę o której wspominałem wcześniej i Texs również tam cofkę przewidywał nic nie ruszałem na wykresie i gdzie się skończyła korekta impulsu a no tam :) ja nie mogę nawet SL2 by wytrzymał ale SL1 wycięty by był :) akurat po wycince zawrócili OMG trzeba 2 pipsy niżej stawiać

edit: wróć 2 pipsy by nie uratowały nic w 1 wypadku ale przecież tam nie było tego 3 elementu była lokalizacja ale nie było odbicia, czyli nie wchodzimy później następną lokalizacją jest SL1 i szukamy tam odbicia jest odbicie wchodzimy nie ma czekamy co będzie.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

djdampca
Gaduła
Gaduła

no i sl zaliczony

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

walnij screena z transakcją :) nic nie jest pewne na 100% jeszcze podaj jaki stop

djdampca
Gaduła
Gaduła

screan z wejsciem sl i tp jest wyzej sl mialem na 11 pipsow tuz nad poprzednim szczytem

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

djdampca grasz pod prąd :)
na samym początku swojej przygody z rynkiem zacznij od tych prostszych zagrań

no i wybierz jedną strategię, której się będziesz trzymać
postaraj się być mistrzem w metodzie, którą wybrałeś (kolejne etapy będą ciekawsze)

jeszcze, raz napiszę - zagrania pod prąd są trudne ...
Ostatnio zmieniony 16 lip 2012, 21:00 przez TeXs, łącznie zmieniany 1 raz.

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

TeXs, perfekcjonista :) Piękne zagrania co do pipsa. Myślałem, że odszedłeś z forum, ale jak widać wróciłeś i dobrze.

djdampca
Gaduła
Gaduła

TeXs pewnie masz racje ze gram pod prad tylko ze moim problemem jest wlasnie dopasowanie strategi a jeszcze wiekszym wyznaczenie trendu dla jednych to pewnie banal ale ja nie potrafie ogarnac niby tak prostej rzeczy , zalozylem ten dziennik z nadzieja ze doswiadczeni gracze beda tu zagladac i ze bede sie mogl czegos nauczyc ,

kiedys tez zostane traderem

screan dla Darkey'a
Ostatnio zmieniony 16 lip 2012, 21:13 przez djdampca, łącznie zmieniany 5 razy.

ODPOWIEDZ