1% dziennie - "wyzwanie Mighty Baz'a"

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

bartek1916 pisze: proponuje zalozyc osobny Journal do slownych przepychanek - jeszcze ciekawiej by bylo gdyby byl tam brak Ostrzezen, ale zakaz wulgaryzmow. taka sobie slowna,merytoryczna przepychanka Laughing
Brak wulgaryzmów nie oznacza ze nie można kogoś obrazić. Do takich spraw jest PW. Nikogo nie będziemy tu publicznie kamieniować.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Little jesteś bardzo dowcipny, ale nie rozumiem Twojej ostatniej wypowiedzi, co do GWH, to jeszcze jest ok, ale kto kogo potem oskubał to juz nie wiem :wink: , więc wyhamuj trochę prosze, albo sprostuj, napluc komuś w twarz na tym forum jest bardzo prosto, natomiast słowa przepraszam jest już trudno uzyć :wink:
trochę kultury i ogłady, bo jak komuś nerwy puszczą to zostaje zbanowany a prowokator sie śmieje :wink:
teraz ja to bedę robił :D
w kulturalny sposób, ale nikomu nie popuszczę, każdą głupotę zripostuję a najbardziej bedę jeżdzil po chłopcach - demowcach
Na początek Kasia 86, a co Ty wiesz o średnich i generalnie o czymkolwiek, że o jakiejś nagonce piszesz, ja przynajmniej Ciebie nigdzie zaganiać nie mam zamiaru :wink:
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Zicmar, ale czemu akurat tutaj? Przecie ja nic złego Ci nie zrobiłem :roll: 8)

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

Panowie smietnik sie zrobil z tego journala.
zicmar pisze:słowa przepraszam jest już trudno uzyć
Little Scalper pisze:przepraszam

zicmar
Gaduła
Gaduła

Stforex, przepraszam, że akurat u CIEBIE zaistnialem, ale jak wiesz jestem buntownikiem z wboru i jak ktos mówi, że sie nie da, to ja mam inne zdanie.
Ponieważ ruszyłeś z tym 1 procentem w swoim dzienniku a ja uważam, że da rade to zrobić, byc może nawet więcej, a pojawili się w Twoim dzienniku natychmiast wyszydzacze i wszelkiej maści malkontenci, pomyslalem sobie, że byc może pomogę Ci w tym eksperymencie, tym bardziej, że jak wszyscy wiedzą jestem beznadziejnym traderem , a pomimo tego ten 1 procent dziennie u takiego zżartego przez sklerozę starszego Pana jak ja jest mozliwy
:wink:
pozdrawiam i bez urazy
Zicmar

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Stforex, kibicuję Ci tu, ale mam prośbę, poproś moda co by tu posprzątał ten OT, lepiej się będzie czytać.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Ok, pozaznaczam później posty.

Zicmar, w porządku.

Mam prośbę do wszystkich, żeby się w miarę trzymać tematu. Pluralizm poglądów to piękna rzecz. Nie niszczmy go "płomiennymi" wstawkami :)

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

zicmar pisze:Stforex, przepraszam, że akurat u CIEBIE zaistnialem, ale jak wiesz jestem buntownikiem z wboru i jak ktos mówi, że sie nie da, to ja mam inne zdanie.
Ponieważ ruszyłeś z tym 1 procentem w swoim dzienniku a ja uważam, że da rade to zrobić, byc może nawet więcej, a pojawili się w Twoim dzienniku natychmiast wyszydzacze i wszelkiej maści malkontenci, pomyslalem sobie, że byc może pomogę Ci w tym eksperymencie, tym bardziej, że jak wszyscy wiedzą jestem beznadziejnym traderem , a pomimo tego ten 1 procent dziennie u takiego zżartego przez sklerozę starszego Pana jak ja jest mozliwy
:wink:
pozdrawiam i bez urazy
Zicmar
o, i prosze jak sensownie zicmar pisze,
czy to znaczy ze tez zalozysz taki sam dziennik, podepniesz myfxbooka i udowodnisz wszystkim ze da sie? czy ja dobrze zrozumialem Twoja wypowiedz?

zicmar
Gaduła
Gaduła

szczerze, to się do tego przymierzam, niestety mam konto na Dukasie i tam myfxbooka nie podepnę, byc może , o ile autor tego dziennika pozwoli, powklejam swoje screeny z raportami dziennymi w tym miejscu, ale to już zależy od Stforexa, ja w każdym razie smiecić tu już więcej nie bede
pozdrawiam
Zicmar
Ps. oczywiscie nadal jestem fanem srednich i tylko im zostaje wierny
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

zicmar pisze:szczerze, to się do tego przymierzam, niestety mam konto na Dukasie i tam myfxbooka nie podepnę, byc może , o ile autor tego dziennika pozwoli, powklejam swoje screeny z raportami dziennymi w tym miejscu, ale to już zależy od Stforexa, ja w każdym razie smiecić tu już więcej nie bede
pozdrawiam
Zicmar
Ps. oczywiscie nadal jestem fanem srednich i tylko im zostaje wierny
ehh.. zawsze jest jakies ale
juz myslalem ze zrobisz bezsprzeczna prezentacje swoich umiejetnosci tak jak wlasnie stforex to robi starajac sie wykrecic 1% dziennie.
Nie ma zadnych niedomowien, wszyscy mu kibicujemy, jest uczciwie.

wszyscy moga powiedziec ja tez tak umiem, ale zaprezentowac to bezsprzecznie jak stforex to juz nikt nie ma odwagi.

ODPOWIEDZ