Brak wulgaryzmów nie oznacza ze nie można kogoś obrazić. Do takich spraw jest PW. Nikogo nie będziemy tu publicznie kamieniować.bartek1916 pisze: proponuje zalozyc osobny Journal do slownych przepychanek - jeszcze ciekawiej by bylo gdyby byl tam brak Ostrzezen, ale zakaz wulgaryzmow. taka sobie slowna,merytoryczna przepychanka Laughing
1% dziennie - "wyzwanie Mighty Baz'a"
Little jesteś bardzo dowcipny, ale nie rozumiem Twojej ostatniej wypowiedzi, co do GWH, to jeszcze jest ok, ale kto kogo potem oskubał to juz nie wiem
, więc wyhamuj trochę prosze, albo sprostuj, napluc komuś w twarz na tym forum jest bardzo prosto, natomiast słowa przepraszam jest już trudno uzyć
trochę kultury i ogłady, bo jak komuś nerwy puszczą to zostaje zbanowany a prowokator sie śmieje
teraz ja to bedę robił
w kulturalny sposób, ale nikomu nie popuszczę, każdą głupotę zripostuję a najbardziej bedę jeżdzil po chłopcach - demowcach
Na początek Kasia 86, a co Ty wiesz o średnich i generalnie o czymkolwiek, że o jakiejś nagonce piszesz, ja przynajmniej Ciebie nigdzie zaganiać nie mam zamiaru

trochę kultury i ogłady, bo jak komuś nerwy puszczą to zostaje zbanowany a prowokator sie śmieje

teraz ja to bedę robił

w kulturalny sposób, ale nikomu nie popuszczę, każdą głupotę zripostuję a najbardziej bedę jeżdzil po chłopcach - demowcach
Na początek Kasia 86, a co Ty wiesz o średnich i generalnie o czymkolwiek, że o jakiejś nagonce piszesz, ja przynajmniej Ciebie nigdzie zaganiać nie mam zamiaru

Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
- bartek1916
- Pasjonat
Stforex, przepraszam, że akurat u CIEBIE zaistnialem, ale jak wiesz jestem buntownikiem z wboru i jak ktos mówi, że sie nie da, to ja mam inne zdanie.
Ponieważ ruszyłeś z tym 1 procentem w swoim dzienniku a ja uważam, że da rade to zrobić, byc może nawet więcej, a pojawili się w Twoim dzienniku natychmiast wyszydzacze i wszelkiej maści malkontenci, pomyslalem sobie, że byc może pomogę Ci w tym eksperymencie, tym bardziej, że jak wszyscy wiedzą jestem beznadziejnym traderem , a pomimo tego ten 1 procent dziennie u takiego zżartego przez sklerozę starszego Pana jak ja jest mozliwy
pozdrawiam i bez urazy
Zicmar
Ponieważ ruszyłeś z tym 1 procentem w swoim dzienniku a ja uważam, że da rade to zrobić, byc może nawet więcej, a pojawili się w Twoim dzienniku natychmiast wyszydzacze i wszelkiej maści malkontenci, pomyslalem sobie, że byc może pomogę Ci w tym eksperymencie, tym bardziej, że jak wszyscy wiedzą jestem beznadziejnym traderem , a pomimo tego ten 1 procent dziennie u takiego zżartego przez sklerozę starszego Pana jak ja jest mozliwy

pozdrawiam i bez urazy
Zicmar
o, i prosze jak sensownie zicmar pisze,zicmar pisze:Stforex, przepraszam, że akurat u CIEBIE zaistnialem, ale jak wiesz jestem buntownikiem z wboru i jak ktos mówi, że sie nie da, to ja mam inne zdanie.
![]()
pozdrawiam i bez urazy
Zicmar
czy to znaczy ze tez zalozysz taki sam dziennik, podepniesz myfxbooka i udowodnisz wszystkim ze da sie? czy ja dobrze zrozumialem Twoja wypowiedz?
szczerze, to się do tego przymierzam, niestety mam konto na Dukasie i tam myfxbooka nie podepnę, byc może , o ile autor tego dziennika pozwoli, powklejam swoje screeny z raportami dziennymi w tym miejscu, ale to już zależy od Stforexa, ja w każdym razie smiecić tu już więcej nie bede
pozdrawiam
Zicmar
Ps. oczywiscie nadal jestem fanem srednich i tylko im zostaje wierny
pozdrawiam
Zicmar
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny
ehh.. zawsze jest jakies alezicmar pisze:szczerze, to się do tego przymierzam, niestety mam konto na Dukasie i tam myfxbooka nie podepnę, byc może , o ile autor tego dziennika pozwoli, powklejam swoje screeny z raportami dziennymi w tym miejscu, ale to już zależy od Stforexa, ja w każdym razie smiecić tu już więcej nie bede
pozdrawiam
Zicmar
juz myslalem ze zrobisz bezsprzeczna prezentacje swoich umiejetnosci tak jak wlasnie stforex to robi starajac sie wykrecic 1% dziennie.
Nie ma zadnych niedomowien, wszyscy mu kibicujemy, jest uczciwie.
wszyscy moga powiedziec ja tez tak umiem, ale zaprezentowac to bezsprzecznie jak stforex to juz nikt nie ma odwagi.