majek pisze:nie bronię Oandy , aczkolwiek dziwne też wydaje mi się że tylko Tobie tak przyblokowało , wątpie żeby to Oanda blokowała Ci konto;) gdybyś grał po pare-parenaście lotów inwestował to jakiśinteres by w tym mieli , a tak domniemuje , że wkładasz zapewne o wiele niższe kwoty , a Oanda opinii dla "kilku" dolarów by nie ryzykowała. Póki co nie mam problemów z Nimi, jak mam jakieś wątpliwości to lece do supportu a tam dostaję konkretne i dobre porady , które mi się akurat przydały , z kolei Ty piszesz że to bzdury ;/ .... whatever..
Ciesze sie ze nie masz z nimi problemow tez nie mialem. Dobrze ze nie bronisz oandy ale z tekstu wynika co innego...Mianowicie rozlaczalo nie tylko mnie. jakbys czytal uwaznie to bys bzdur nie pisal.To ze nie mogles sie polaczyc z terminalem nie jest rownoznaczne z pojeciem "disconnect". Nie domniemuj bo nie masz pojecia ile inwestuje i w jakich kwotach swoje "kilka" dolarow. Wyciagasz bardzo pochopne wnioski i nie bede pisal o czym to swiadczy bo to nie forum onetu jak tu ktos slusznie zauwazyl.Natomiast nie podoba mi sie ze oceniasz ludzi na forum publicznym i probujesz pokazac ze wiesz lepiej.Pracuje w branzy IT i wiem co nieco na ten temat i wiem kiedy pakiet jest DROPPED oraz jak to sprawdzic i takie "konkretne" porady to sobie moga wciskac ignorantom a dlaczego to wyjasnilem we wczesniejszym poscie ale przeciez Ty wiesz lepiej nie.A teraz zaskocz mnie i sproboj nie odpowiadac na tego posta a jesli Ci sie ta sztuka nie uda to on i tak sie sam obroni.Peace