Re: Zakładanie konta na platformie Oanda

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
95
33%
Poza paroma minusami są ok
92
32%
Przeciętny
60
21%
Mają wiele wad
16
5%
Stanowczo odradzam
28
10%

Liczba głosów: 291

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: majek »

sorki ze post pod pod postem , ale działa Wam Oanda ? mi terminal nie wchodzi , połączenia internetowe niby w normie , co jest ? :shock:

Awatar użytkownika
Ts_A
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ts_A »

mnie tez nie dziala, o co chodzi ?
no juz chyba wiem o co chodzi niezly SHORT na Jenie :evil:
Nie wiem co mam myslec w tej chwili. O tej platformie mialem dobre zdanie nawet jak wprowadzili rozszerzony spready.Teraz przy kazdym gwaltowniejszym skoku kursu poprostu mnie rozlacza , gdy sie polacze kurs jest juz 30-40 pipow dalej co zaledwie trwa niecala minute :evil:
Maja duzego minusa za to.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

Rano udało mi sie połączyć 0 wszędzie, spróbowałem się re logować i lipa ,połączenie odrzucone..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

u mnie smiga caly dzien bez problemu
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
hamilton11
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: hamilton11 »

mnie 2 razy rozlaczylo
Już Jesteś inteligentny jak wiesz .że jest ktoś inteligentniejszy od Ciebie.

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

już znam przyczynę problemów : otóż jeśli nasze połączenie z internetem jest w porządku a jakimś cudem nie możemy wejść w terminal tranzakcji to dobra rada od supportu: wyczyścić ciasteczka w przeglądarce oraz wyczyścić CACHE Javy .
Po tym wszystko zaczęło z powrotem pięknie śmigać.:)

Awatar użytkownika
Ts_A
Pasjonat
Pasjonat

Taa ja dostalem ta sama rade to jest nich standardowa procedura wyczysc cache skorzystaj z FXdesktop itp bzdury.Support ma taka prace .Co ma do tego cache jesli sprobowalem odpalic platforme na swiezym systemie na innym PC ?rezultat nie moglem sie polaczyc.Do fx game bez problemu
Natomiast support nie wyjasnil dlaczego mnie rozlacza na danych oraz przy gwaltownych ruchach.Wczoraj wyjebalo mnie na godzine wtedy gdy eur/jpy bylo na poziomie 15680 gdy pozwili mi sie polaczyc kurs juz ladnie odbil sie od poziomu fibo 15840 na co sie kur.. czailem prze cala noc. :evil:
Obrazek

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

Ts_A .. a po co się czaić całą noc ?? od czego jest "market"? trzeba było ustawić do tego jeszcze sl , tp skoro byłeś pewny że odbije i było by dobrze

Awatar użytkownika
Ts_A
Pasjonat
Pasjonat

Po pierwsze nigdy nie jestem niczego pewien, ale mozna sie bylo spodziewać wybicia po przekroczeniu 15700 na E/J lepeij miec kontrole nad pozycja bo moglobyc tylko falszywe wybicie i zjazd moglbyc zabojczy w tak silnym trendzie spadkowym.
Po drugie to nie usprawiedliwia OANDY !!!
A po trzecie oszczedz sobie rad typu "trzeba bylo ....."
EO OT
Obrazek

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

nie bronię Oandy , aczkolwiek dziwne też wydaje mi się że tylko Tobie tak przyblokowało , wątpie żeby to Oanda blokowała Ci konto;) gdybyś grał po pare-parenaście lotów inwestował to jakiśinteres by w tym mieli , a tak domniemuje , że wkładasz zapewne o wiele niższe kwoty , a Oanda opinii dla "kilku" dolarów by nie ryzykowała.

Póki co nie mam problemów z Nimi, jak mam jakieś wątpliwości to lece do supportu a tam dostaję konkretne i dobre porady , które mi się akurat przydały , z kolei Ty piszesz że to bzdury ;/ .... whatever..

ODPOWIEDZ