Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
mnie tez nie dziala, o co chodzi ?
no juz chyba wiem o co chodzi niezly SHORT na Jenie
Nie wiem co mam myslec w tej chwili. O tej platformie mialem dobre zdanie nawet jak wprowadzili rozszerzony spready.Teraz przy kazdym gwaltowniejszym skoku kursu poprostu mnie rozlacza , gdy sie polacze kurs jest juz 30-40 pipow dalej co zaledwie trwa niecala minute
Maja duzego minusa za to.
no juz chyba wiem o co chodzi niezly SHORT na Jenie

Nie wiem co mam myslec w tej chwili. O tej platformie mialem dobre zdanie nawet jak wprowadzili rozszerzony spready.Teraz przy kazdym gwaltowniejszym skoku kursu poprostu mnie rozlacza , gdy sie polacze kurs jest juz 30-40 pipow dalej co zaledwie trwa niecala minute

Maja duzego minusa za to.
- jasonbourne
- Pasjonat
- hamilton11
- Stały bywalec
Taa ja dostalem ta sama rade to jest nich standardowa procedura wyczysc cache skorzystaj z FXdesktop itp bzdury.Support ma taka prace .Co ma do tego cache jesli sprobowalem odpalic platforme na swiezym systemie na innym PC ?rezultat nie moglem sie polaczyc.Do fx game bez problemu
Natomiast support nie wyjasnil dlaczego mnie rozlacza na danych oraz przy gwaltownych ruchach.Wczoraj wyjebalo mnie na godzine wtedy gdy eur/jpy bylo na poziomie 15680 gdy pozwili mi sie polaczyc kurs juz ladnie odbil sie od poziomu fibo 15840 na co sie kur.. czailem prze cala noc.
Natomiast support nie wyjasnil dlaczego mnie rozlacza na danych oraz przy gwaltownych ruchach.Wczoraj wyjebalo mnie na godzine wtedy gdy eur/jpy bylo na poziomie 15680 gdy pozwili mi sie polaczyc kurs juz ladnie odbil sie od poziomu fibo 15840 na co sie kur.. czailem prze cala noc.

Po pierwsze nigdy nie jestem niczego pewien, ale mozna sie bylo spodziewać wybicia po przekroczeniu 15700 na E/J lepeij miec kontrole nad pozycja bo moglobyc tylko falszywe wybicie i zjazd moglbyc zabojczy w tak silnym trendzie spadkowym.
Po drugie to nie usprawiedliwia OANDY !!!
A po trzecie oszczedz sobie rad typu "trzeba bylo ....."
EO OT
Po drugie to nie usprawiedliwia OANDY !!!
A po trzecie oszczedz sobie rad typu "trzeba bylo ....."
EO OT
nie bronię Oandy , aczkolwiek dziwne też wydaje mi się że tylko Tobie tak przyblokowało , wątpie żeby to Oanda blokowała Ci konto;) gdybyś grał po pare-parenaście lotów inwestował to jakiśinteres by w tym mieli , a tak domniemuje , że wkładasz zapewne o wiele niższe kwoty , a Oanda opinii dla "kilku" dolarów by nie ryzykowała.
Póki co nie mam problemów z Nimi, jak mam jakieś wątpliwości to lece do supportu a tam dostaję konkretne i dobre porady , które mi się akurat przydały , z kolei Ty piszesz że to bzdury ;/ .... whatever..
Póki co nie mam problemów z Nimi, jak mam jakieś wątpliwości to lece do supportu a tam dostaję konkretne i dobre porady , które mi się akurat przydały , z kolei Ty piszesz że to bzdury ;/ .... whatever..