FxPro (ECN) - wątek II
Nie wiem jak wcześniej ale teraz działa.blesS pisze:Czy dziala u was fxpro? Demo dziala ale real nie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Z lekkim opóźnieniem włączyli.merc pisze:Wiadomo coś o tej zmianie spread'ów na real kontach ? U mnie ciągle jest po staremu.
Najczęściej obserwowane przedziały spreadów:
EUR/USD 0.0-0.3 pips
GBP/USD 0.0-0.5
USD/JPY 0.2-0.5
USD/CHF 0.3-0.7
AUD/USD 0.2-0.7
GBP/JPY 0.0-0.7
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Trzeba było otworzyć konto przez FxClub. Byś miał problem polskiego supportu z głowy.wojtekmarek pisze:Czy polski support został zwolniony w fxpro?
Co tam się dzieje ogółem?
Na chat nie ma ich od 3 tygodni, a na email dostałem lakoniczna odpowiedz z dużym opóźnieniem i nie od polaka.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Też nie mam już kontaktu z polskimi pracowniczkami od dłuższego czasu więc prawdopodobnie już nie pracują w firmie. Jednak na wszystkie maile dostaję odpowiedzi w ciągu jednego dnia, chyba, że sprawa wymaga dokładniejszego sprawdzenia. Tylko też nie kontaktuję się poprzez ogólny support...Czy polski support został zwolniony w fxpro?
Co tam się dzieje ogółem?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
www.fxpro.co.uk to chyba najdroższy broker ECN na rynku - zaoferował rachunek w PLN ale opłata wynosi 130$/1 milion
jaja sobie robią czy co na Cyprze 60$, a w UK 130$ !

jaja sobie robią czy co na Cyprze 60$, a w UK 130$ !
To może tylko sprecyzuję, że to już za otwarcie i zamknięcie, bo niektórzy mogą to źle zinterpretować...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu