W związku z tym, ze brałem udział w tym wątku - dodaję oświadczenie z naszej strony WWW nawiązujące do prowadzenia oddziału zagranicznej firmy inwestycyjnej:
"Działalność została tymczasowo zawieszona w oczekiwaniu na informacje ze strony regulatora zagranicznego (CySec)."
Aktualnie działalność agencyjna została zawieszona, przy czym cała infrastruktura gdańskiego biura pozostaje do użytku związanego z obsługą działalności związanej z oprogramowaniem MetaStock® , notowaniami QuoteCenter™, danymi ekonomicznymi RTRS, a także całą działalnością szkoleniową i wydawniczą.
Ostatecznie na jakiś czas wracamy do podstawowej działalności z ostatnich lat, zatem niniejszy wątek nie będzie przeze mnie w najbliższym czasie podejmowany.
Dziękuję za zainteresowanie oraz zwrócenie uwagi na dotychczasową ofertę.
Pozdrawiam i do zobaczenia w innych wątkach.
Trader Team - szkolenia, forum, wydawnictwo, oprogramowanie MetaStock®, dane MetaStock Xenith™ (Eikon), panel RTRS oraz systemy transakcyjne.
Dostałem maila od nich, że od 2 lipca w cTraderze mają pojawić się zerowe spready, a od jutra będą już w demo.
"Dear Client,
In preparation for the launch of our 0 Pips spread pricing model for FxPro cTrader on the 2nd of July, we will be moving all our Demo accounts to the new model from this Monday, to give you the chance to test it out prior to going live."
Tutaj można sprawdzić aktualne spready na kontach ECN, które będą obowiązywały na rachunkach rzeczywistych od 2 lipca. Nie musimy się logować ani niczego zakładać.