AliorTrader - ECN.
spytaj sie przy okazji czy zamierzaja zaokraglenia walutowe w raportach w koncu zrobic, w AT 1 bylo prawidlowo, a tu od miesiaca nie potrafia naprawicxxkoziixx pisze:ja nawet po usunieciu wszytkiego od A do Z i ponownej instalacji nic nie wskurałem i chyba trzeba zadzwonić do tych delki zeby coś z tym zrobili...
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witam,
Pozdrawiam
Dariusz Wiśniewski
Z jakimi wykresami ma Pan problem? Czy są to domyślne przedziały czasowe (np. 5m, 1H, 4H), czy własne niestandardowe przedziały? Im dokładniej opisze Pan problem tym szybciej będziemy mogli pomóc. Najlepiej zadzwonić na infolinię Biura Maklerskiego pod numerem 19503 a także przesłać zrzut ekranu na adres AT.kontakt@alior.plxxkoziixx pisze:ja mam problemy tylko z wykresami nie zrywa mi połączeń. jeśli dam rade po południu zadzwonie i spytam się czy mają zamiar coś z tym zrobić.
Pozdrawiam
Dariusz Wiśniewski
To może zapytam inaczej.
Czy jest ktoś kto nie ma kłopotu z nową wersją Alior Trader 2, ktoś kto normalnie gra na realu, gra a nie bawi się wykresami, czy uczy na demówcę
Skąd te pytanie, po prostu stąd że od momentu pojawienia się nowej wersji niemalże przestałem grać, o moich problemach już pisałem w tym wątku.
Boje się skalpować, bo obawiam się zerwania połączenia, nie chce mi się robić AT, bo rysowanie na wykresie jest niemalże mordęgą, itp.
Panie Dariuszu założę się, że po pojawieniu się nowej platformy spadła ilość zawieranych transakcji w DM Alior.
Czy jest ktoś kto nie ma kłopotu z nową wersją Alior Trader 2, ktoś kto normalnie gra na realu, gra a nie bawi się wykresami, czy uczy na demówcę

Skąd te pytanie, po prostu stąd że od momentu pojawienia się nowej wersji niemalże przestałem grać, o moich problemach już pisałem w tym wątku.
Boje się skalpować, bo obawiam się zerwania połączenia, nie chce mi się robić AT, bo rysowanie na wykresie jest niemalże mordęgą, itp.
Panie Dariuszu założę się, że po pojawieniu się nowej platformy spadła ilość zawieranych transakcji w DM Alior.
Jean-Jacques Rousseau "Pieniądze, które mamy, są narzędziem wolności. Pieniądze, za którymi gonimy - narzędziem niewoli."