Dukascopy - ECN
Cemberek, a wprowadziliśmy serial number po uruchomieniu go na drugim komputerze? Jeśli tak i mimo wszystko wywala błąd to skontaktuj sie z Luktom.biz.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Czy ma ktoś jakieś dane, kiedy ruszy platforma Dukascopy Europe? Od wczoraj widzę mniej więcej taki ekran:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Więc jednak nie czytałeś instrukcji...sena9 pisze:Mam pytanie, można jakoś ustawić aby ta platforma się automatycznie aktualizowała, bo co jakiś czas jak chcę ją odpalić, to mam taki komunikat UNABLE LAUNCH APPLICATION, nie chce odpalić, musze wszystko na nowo instalować, trace wykresy, strasznie to wkurza,pomocy:)

Tam jest odpowiedź.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Na większość pytań związanych z platformą odpowiedź znajduje się właśnie tam. O uruchamianiu/logowaniu jest na początku - tam poszukaj.całej nie czytałem
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nie mam konta rzeczywistego w Dukascopy Europe by to sprawdzić ale w Dukascopy Bank jest i działa.sena9 pisze:jeszcze jedno, to co pisałeś o zabezpieczeniu pozycji Total Close, to nie działa, na duka euro, może na tym normalnym działa, ale mój manager odpisał mi że działa tylko na demo, na real konto nie, to ja nie wiem na czym wy pociskacie:)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu