TMS Brokers

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
17
33%
Poza paroma minusami są ok
10
19%
Przeciętny
7
13%
Mają wiele wad
3
6%
Stanowczo odradzam
15
29%

Liczba głosów: 52

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

adapi pisze:Wymyśl jakąś poważniejszą argumentację - praktyczną, a nie teoretyczną.
Jest to argumentacja praktyczna,a nie teoretyczna !.Nie była to wtedy wina TMS tylko ich partnera,lecz nie zmienia to faktu że nie jesteśmy chronieni w takiej sytuacji.
Nie twierdzę że TMS jest złe,chcę tylko jasnej sytuacji co w takiej sytucji mamy zrobić i w jaki sposób przed taką sytuacją jesteśmy chronieni jako inwestorzy.
adapi pisze:Może kiedyś będzie to Alior, ale na razie nie jest
Tak,jeżeli Alior dopracuje trzy rzeczy to jutro przenoszę do nich rachunek z powrotem...

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
adapi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: adapi »

Zupełnie przypadkiem, podczas odtwarzania systemu po awarii dysku, zauważyłem po instalacji platformy TMS MT4 nowy bajer: dodatek w postaci strategii udającej panel znany z platform ECN do składania zleceń jednym kliknięciem. Wygląda to mniej więcej jak na poniższym obrazku.
Obrazek
Nie sprawdzałem jak to działa, ale prezentuje się ciekawie. Bliższe informacje pod adresem OneClickTrading.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

bezsensowny bubel.. bo MQ niechce sie przenisc moduły z mt5.. ktory jest tam wyśmienity i mogłby z powodzeniem zagościc tez w mt4.. ale filozofie maja jaka maja.. :wink:
"udaje".. sendo sprawy..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

reptile pisze:bezsensowny bubel..
Bubel jak bubel, ciekawe czy TMS w hurcie zamówił jakiś custom plugin dla swoich klientów, jeden z wielu jakie piszą twórcy owych "paneli"-bubli
If you want your custom plugin to be developed just for you, without further public sales — there is such an option.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

szkoda czasu.. typowy LP cnx to stp tnacy DOM jak sie da.. nie jest on jednolity,jest manipulowany i filtorwany.. dobrze ze jest opcja hide.. :D
Bo szkoda zasobow :lol: Ale OCTrading ujdzie.. choc za chiny nie kumam czemu niechca rozwijac mt5 pod serwer mt4... przeciez retails to glownie mt4 a ono takie gowniane..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Właśnie na TVN CNBC mówią, że TMS zmniejsza lewar na EURCHF o połowę i wzywają klientów do ew. uzupełnienia depozytów. Widać sporo pozycji tam im zalega...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ALF

Nieprzeczytany post autor: ALF »

ostatnio TMS ma chyba jakies problemy z serwerami... juz kilka razy zdarzylo mi sie ze platforma jest bez polaczenia (pol biedy jak nie ma otwartych pozycji) , ich strona www.tms.pl w tym samym czasie tez nie dziala. i nie sa to przerwy paro sekundowe, tylko tak z polgodzinne, godzinne -- zadnej informacji z ich strony ... ot wylaczamy sie i ch...j!

Awatar użytkownika
SAMCZYK
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SAMCZYK »

Ostatnie tłumaczenie Pana Job'a to:
Dzień dobry,

Nie ulega wątpliwości, że "nocne" problemy techniczne leżały po naszej stronie. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia. Jeżeli brak pełnej funkcjonalności platformy naraził Pana na straty prosimy o podanie numeru transakcji oraz krótki opis sytuacji.

Z poważaniem,
Sebastian Job
Opiekun klienta
Departament Obsługi Klienta

TMS lub się ośmieszać i tyle.
Każda strategia jest rozdawana za plecami tych co tworzą. BAZ, Fontanna, Scalp fXlamera za darmola.
A święcą fałszywe zagrywki jak to na navigatorze.
A chcą sobie prestiżem nagradzać. I netykiety uczyć. heheheheheh...

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Cześć

czy oni naliczają swapy w ogóle ? otworzyłem sobie demko już kilka dni trzymam pozycję i nic , a może nie umiem tego sprawdzić ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
SAMCZYK
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SAMCZYK »

Tak naliczają... na demie grałem dawno temu ale tam nie jestem pewny czy pokazuje. Ale na realnym - jak najbardziej
Każda strategia jest rozdawana za plecami tych co tworzą. BAZ, Fontanna, Scalp fXlamera za darmola.
A święcą fałszywe zagrywki jak to na navigatorze.
A chcą sobie prestiżem nagradzać. I netykiety uczyć. heheheheheh...

ODPOWIEDZ