Co kiedyś ? masz jakiś deadline ? Swoją drogą jakoś dziwnie zaznaczyłeś to FBO dla mnie to są raczej S/Rm.prymus pisze:mam nadzieje, ze kiedys....

Co kiedyś ? masz jakiś deadline ? Swoją drogą jakoś dziwnie zaznaczyłeś to FBO dla mnie to są raczej S/Rm.prymus pisze:mam nadzieje, ze kiedys....
FBO zaznaczylem na h4 cena szla w dol ale nie utrzymala sie i nastapio chwilowe odwrocenie trendu, BO zaznaczylem na m15 zeby bylo bardziej widoczne. Ja tak to widze, ale ... jestem na poczatku drogi trejdera wiec umiescilem zeby wysluchac waszych uwag, bo zauwazylem ze czesc wejsc opiera sie na ZL, wyczytalem takze gdzies ze ZL ewaluowala i teraz lepiej grac na BO i FBO. Mile widziane uwagi.DziekiDarkey pisze:Co kiedyś ? masz jakiś deadline ? Swoją drogą jakoś dziwnie zaznaczyłeś to FBO dla mnie to są raczej S/Rm.prymus pisze:mam nadzieje, ze kiedys....
Czego chcesz się uczyć ,wróżenia z fusówm.prymus pisze:Na historii fainie sie patrzy ale gdzie sie uczyc jaknie na historii....Jeszcze dluga droga przedemna ale mam nadzieje, ze kiedys....
to eś dowaliłdulf pisze:Czego chcesz się uczyć ,wróżenia z fusów
Gdzie Ty tam miałeś ZL...? Poczytaj trochę o MOMO i o tym kiedy takich formacji nie grać... jak nie masz powrotu do MightyZone to lepiej nie próbować...dulf pisze:Czego chcesz się uczyć ,wróżenia z fusówm.prymus pisze:Na historii fainie sie patrzy ale gdzie sie uczyc jaknie na historii....Jeszcze dluga droga przedemna ale mam nadzieje, ze kiedys....
![]()
Przecież to loteria , równie dobrze mógł to być test wsparcia jak często bywa i ruch do góry .
W punkcie 1 masz podobną sytuację .Tam były ZL na Up , i co i jajco , test oporu i zwrot .
Szczególnie że tyle danych dzisiaj zapodali , wszystko się mogło wydarzyć.
Jeden miał sygnał na L inny na S , liczy się tylko podjęcie decyzji - nie wyszło - trzeba uciekać .No można jeszcze z oczekującymi kombinować , ale to śliska sprawa .
a widzisz że ty nie widzisz w trakcie to nie znaczy że inni są tacy jak ty i też nie widząWidzę , po fakcie klarowne .Obserwowałem na żywo nie było takie oczywiste .
Narazie bardzo mnie ciekawi ten temat, nauka i czytanie forum sprawia mi duza przyjemnosc, chcem poswiecic tyle czasu ile bedzie trzeba, gram na demo, niestety z mizernymi skotkami. Dzieki za uwagi, temat FBo i BO napewno przeczytam.Darkey pisze:A już wiemto jest S/R, BO i FBO szuka się na ekstremach a w przypadku H4 to ekstrema raczej nie były, nawet na m15 była ZL tylko że została przebita raczej na SD to było rozegrane na m15 oczywiście takie sytuacje już w przeszłości mi się w oczy rzucały oczywiście po fakcie
I dalej nie napisałeś co będzie kiedyś
i ile sobie dajesz czasu
więcej na temat fbo http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 915#485915 zacznij od pozytywa czytaćNo i powodzenia, nie bój się mówić o tym kim chcesz być