m.prymus to Ci powiem tak, dobrze i dobrzem.prymus pisze:gram na demo, niestety z mizernymi skotkami

Ale OFT poleciał, Marcin jak za duży burdel zrobiłem to usuwaj

m.prymus to Ci powiem tak, dobrze i dobrzem.prymus pisze:gram na demo, niestety z mizernymi skotkami
Z racji urlopu, oczywiste jest, że nie posiadam tradów......dulf pisze:Widzę , po fakcie klarowne .Obserwowałem na żywo nie było takie oczywiste .
Jak sie widzi tylko wycinek który pasuje po fakcie to wszystko jest klarowne.Damfry pisze: a- Który element nie był oczywisty? Utworzyło się ZL na h4 czy nie?
b- No utworzyło
a- Miałeś jakieś wzrostowe ZL, bądź reakcje z wyższego interwału niż h4?
b- No nie....
a- Cena wróciła do ZL h4 i zareagowała na nie na niskich interwałach?
b- No tak...
a- Więc co w czasie rzeczywistym nie było klarowne?
b- No nic...
a- Więc w czym problem?
b-aaaa tyle spadło to musiało zacząć rosnąc..
a- gów***o musiało. Nie graj życzeniowo!
b- dobrze nie będę.
Koniec dialogu....
Więc ZL jest proste na historii jak się ma założone klapki na oczy i rozpatruje sytuację własnie w sposób życzeniowy .Damfry pisze: Kolejny raz odeśle do postów Thoreza, poszukajcie na historii miejsc, w które chcielibyście wejść i wyciągnijcie wnioski, co mają te miejsca ze sobą wspólnego.
Ja nie przewidziałem , ale analogicznie do wczorajszej sytuacji postanowiłem się poprawić .Silny Sell za całe depo .mah1y pisze:chciallbym zeby ci wszyscy ktorzy przewidzieli wczorajszy ruch wpisali swoje analizy dzisiaj o 14:20,