Droga do zwycięstwa

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Zwyciężymy?

Czas głosowania minął 14 sie 2012, 18:21

Tak
0
Brak głosów
Nie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

m.prymus pisze:mam nadzieje, ze kiedys....
Co kiedyś ? masz jakiś deadline ? Swoją drogą jakoś dziwnie zaznaczyłeś to FBO dla mnie to są raczej S/R :)
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

m.prymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: m.prymus »

Darkey pisze:
m.prymus pisze:mam nadzieje, ze kiedys....
Co kiedyś ? masz jakiś deadline ? Swoją drogą jakoś dziwnie zaznaczyłeś to FBO dla mnie to są raczej S/R :)
FBO zaznaczylem na h4 cena szla w dol ale nie utrzymala sie i nastapio chwilowe odwrocenie trendu, BO zaznaczylem na m15 zeby bylo bardziej widoczne. Ja tak to widze, ale ... jestem na poczatku drogi trejdera wiec umiescilem zeby wysluchac waszych uwag, bo zauwazylem ze czesc wejsc opiera sie na ZL, wyczytalem takze gdzies ze ZL ewaluowala i teraz lepiej grac na BO i FBO. Mile widziane uwagi.Dzieki

dulf
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: dulf »

m.prymus pisze:Na historii fainie sie patrzy ale gdzie sie uczyc jaknie na historii....:/ Jeszcze dluga droga przedemna ale mam nadzieje, ze kiedys....
Czego chcesz się uczyć ,wróżenia z fusów :lol:
Przecież to loteria , równie dobrze mógł to być test wsparcia jak często bywa i ruch do góry .
W punkcie 1 masz podobną sytuację .Tam były ZL na Up , i co i jajco , test oporu i zwrot .
Szczególnie że tyle danych dzisiaj zapodali , wszystko się mogło wydarzyć.
Jeden miał sygnał na L inny na S , liczy się tylko podjęcie decyzji - nie wyszło - trzeba uciekać .No można jeszcze z oczekującymi kombinować , ale to śliska sprawa .
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

A już wiem :) to jest S/R, BO i FBO szuka się na ekstremach a w przypadku H4 to ekstrema raczej nie były, nawet na m15 była ZL tylko że została przebita raczej na SD to było rozegrane na m15 oczywiście takie sytuacje już w przeszłości mi się w oczy rzucały oczywiście po fakcie :D I dalej nie napisałeś co będzie kiedyś :) i ile sobie dajesz czasu :)

więcej na temat fbo http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 915#485915 zacznij od pozytywa czytać :) No i powodzenia, nie bój się mówić o tym kim chcesz być :D
dulf pisze:Czego chcesz się uczyć ,wróżenia z fusów
to eś dowalił :D to ja chcę być tak jak sporo innych osób mistrzem w tej loterii :) bo faktem jest że można. Dulf a tobie jak z tą loterią idzie ? masz farta czy nie bardzo ?
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

dulf chyba jeszcze mało wiesz o ZL i za mało TFów obserwujesz, skoro piszesz ze to loteria. Jeśli ktoś gra ZL to nie wróży z fusów, tylko gra co widzi....
Powstaje ZL jest reakcja na nią to gramy..... Jakież to wróżenie? Popatrz h4 co rynek zrobił przed zjazdem, wszystko pięknie i klarownie. Dziwi mnie, że Marcin tego nie rozegrał, bo przecież to jest to modelowe zachowanie ZL...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Damfry wrzuć screena jak ty to rozegrałeś :) faktycznie ładne ZL na m15 i h4 :) ale teraz to każdy by czesał Ski a w trakcie gry Lki kusiły miejsce też było.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2012, 22:37 przez Darkey, łącznie zmieniany 2 razy.

gberas
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gberas »

dulf pisze:
m.prymus pisze:Na historii fainie sie patrzy ale gdzie sie uczyc jaknie na historii....:/ Jeszcze dluga droga przedemna ale mam nadzieje, ze kiedys....
Czego chcesz się uczyć ,wróżenia z fusów :lol:
Przecież to loteria , równie dobrze mógł to być test wsparcia jak często bywa i ruch do góry .
W punkcie 1 masz podobną sytuację .Tam były ZL na Up , i co i jajco , test oporu i zwrot .
Szczególnie że tyle danych dzisiaj zapodali , wszystko się mogło wydarzyć.
Jeden miał sygnał na L inny na S , liczy się tylko podjęcie decyzji - nie wyszło - trzeba uciekać .No można jeszcze z oczekującymi kombinować , ale to śliska sprawa .
Gdzie Ty tam miałeś ZL...? Poczytaj trochę o MOMO i o tym kiedy takich formacji nie grać... jak nie masz powrotu do MightyZone to lepiej nie próbować...

Zobaczymy jak działa system USD/PLN M15 i M30... S... :)

dulf
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: dulf »

Widzę , po fakcie klarowne .Obserwowałem na żywo nie było takie oczywiste .
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Widzę , po fakcie klarowne .Obserwowałem na żywo nie było takie oczywiste .
a widzisz że ty nie widzisz w trakcie to nie znaczy że inni są tacy jak ty i też nie widzą :) To że ja czegoś nie potrafię nie znaczy że nikt inny tego nie potrafi, chlapnąłeś ktoś przeczyta uwierzy i co porażka, czasem lepiej nie pisać o czymś czego się nie zna.

m.prymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: m.prymus »

Darkey pisze:A już wiem :) to jest S/R, BO i FBO szuka się na ekstremach a w przypadku H4 to ekstrema raczej nie były, nawet na m15 była ZL tylko że została przebita raczej na SD to było rozegrane na m15 oczywiście takie sytuacje już w przeszłości mi się w oczy rzucały oczywiście po fakcie :D I dalej nie napisałeś co będzie kiedyś :) i ile sobie dajesz czasu :)

więcej na temat fbo http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 915#485915 zacznij od pozytywa czytać :) No i powodzenia, nie bój się mówić o tym kim chcesz być :D
Narazie bardzo mnie ciekawi ten temat, nauka i czytanie forum sprawia mi duza przyjemnosc, chcem poswiecic tyle czasu ile bedzie trzeba, gram na demo, niestety z mizernymi skotkami. Dzieki za uwagi, temat FBo i BO napewno przeczytam.

Zablokowany