nieogar pisze:hey,
wczoraj wieczorem ukazal sie update dla platformy - gdzie mozna obejrzec changelog?
Skąd masz takie info, bo poprzez "wyszukaj aktualizację" na platformie nic nie znajduję
Dodano po 9 godzinach 29 minutach:
MaRCHeW pisze:Witam.
patrosFX pisze:Ok. Przekazuję do PFSoftu.
Dzięki za info.
Karol mam podobny problem, poruszałem to kilka stron temu - poziomy FIBO mi co prawda przestawia ale jak mam już wyrysowaną linie poziomą i chcę przestawiać jej wartość, to nic to nie daje - liczby na niej pokazują, że jest wartość wynosi, np. 1,23000 a faktycznie znajduję się na starym poziomie.
Oczywiście problem z certyfikatem mam nadal
Dzięki wielkie i pozdrawiam.
Zapodaj screenshoty to sprawdzę.
Co do certyfikatu, to jest taki program Revo Uninstaller. Zainstaluj go. Następnie odinstaluj tym programem wszystko co masz na kompie związane z Alior Traderem lub też ewentualnie ProTraderem, jeżeli takowy instalowałeś).
WAŻNE usuń tym programem także ukryte katalogi Alior Tradera
Następnie zainstaluj od nowa Alior Trader 2.
Jeżeli to nie pomoże, to odinstaluj także .NET framework tym programem i zainstaluj od nowa .NET Framework 3.5 i .NET Framework 4.
Jeżeli nadal problem będzie występował to ciężko będzie znaleźć jego rozwiązanie, ponieważ jesteś chyba jedyną osobą z problemem certyfikatu.
Napisz też jaki system operacyjny używasz.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Cześć Karol.
Tak jak obiecałem piszę jakie są rezultaty powyższych sugestii.
Zrobiłem wszystko tak jak napisałeś i nic, cały czas wyskakuję mi ten sam komunikat z certyfikatem (mam oryginalnego Windows Vista)
- prawdę mówiąc nie jest to aż tak uciążliwe, żeby angażować wszystkich dookoła, więc ok.
Druga sprawa, to ta którą poruszał koleszka kilka wpisów temu.
U mnie objawia się to tym, że podczas zmiany wartości linii poziomych nie przestawiają się one na te właśnie wartości
- samoczynnie się przestawią w momencie, gdy używam zoom dla wykresu,
to samo dotyczy kopiowania trójkątów, itp. jego kopia pojawi się dopiero po użyciu powiększenia lub zmniejszenia wykresu.
Oto link do filmu z opisanymi problemami:
http://www.youtube.com/watch?v=1ptX5LUl ... e=youtu.be
A przy okazji masz jakieś info w sprawie tej aktualizacji?
Dzięki i pozdrawiam.
Jean-Jacques Rousseau "Pieniądze, które mamy, są narzędziem wolności. Pieniądze, za którymi gonimy - narzędziem niewoli."