Ja nie wierzę w RGR w ogóleexpedient warzywniaka pisze:Wierzycie w RGR na eu ?
Pogaduchy przy porannej kawie
-
expedient warzywniaka
Testujesz siebie czy innych? Kto bardziej ufa Tobie? My czy Ty? 
Pokaż swój punkt widzenia i powiedz, dlaczego miałby przynieść Ci profit? Jaką przewagę da Ci nad innymi?
Ja wierzę w popyt. Ostatnio kupują wszystkie duże siły. COT odwrócił się już na plus dla EUR, oczywiście w pozycjach dużych graczy. Kto sprzedaje?
Na pewno nie ja
Pokaż swój punkt widzenia i powiedz, dlaczego miałby przynieść Ci profit? Jaką przewagę da Ci nad innymi?
Ja wierzę w popyt. Ostatnio kupują wszystkie duże siły. COT odwrócił się już na plus dla EUR, oczywiście w pozycjach dużych graczy. Kto sprzedaje?
Na pewno nie ja
Już muszę zaakceptować, że jednak chcą w górę. Kto się pomylił? Albo rynek, albo ja... Trzeciej drogi nie ma, przy czym nawet druga jest wątpliwaexpedient warzywniaka pisze:Oczywiście, że nie, ale widać po prostu, że popyt słabnie. Niezdecydowanie narasta bo mamy nowe gorki i dolki na raz.juz chcesz ?Stforex pisze:Ale ja nie chcę w górę
Testujesz siebie czy innych? Kto bardziej ufa Tobie? My czy Ty?expedient warzywniaka pisze:ale warto wiedziec w co wierzą lub mogą wierzyć inny259 pisze:Ja nie wierzę w RGR w ogóleexpedient warzywniaka pisze:Wierzycie w RGR na eu ?
Na pewno nie ja
Ci co mogą popychać rynek nie wierzą w takie rzeczy. Po co? W końcu to ten kto rozgrywa ma głos a nie wykres. Ja już widziałem tyle tych niedoszłych RGRów... szczególnie na parach walutowych.expedient warzywniaka pisze:ale warto wiedziec w co wierzą lub mogą wierzyć inny259 pisze:Ja nie wierzę w RGR w ogóleexpedient warzywniaka pisze:Wierzycie w RGR na eu ?
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
Mała niespodzianka - BoE będzie kupować o 50 miliardow więcej, a nie 25 jak się spodziewano. Ale dlaczego Kangur na tym najbardziej wystrzelił to ja nie mam bladego pojęcia...
ECB jak przewidywano. Teraz trzeba poczekać na konferencję Draghi.
Spodziewana jest jakaś zapowiedź jakiegokolwiek "luzowania" najlepiej w postaci skupowania długów czy nowego wydania 3-letnich pożyczek.
Ja osobiście nie sądzę ECB miał zamiar zrobić cokolwiek więcej - już i tak zrobił dużo więcej niż powinien. Ale zobaczymy.
Jeżeli nie będzie królika z kapelusza to Euro może polecieć niżej.
Spodziewana jest jakaś zapowiedź jakiegokolwiek "luzowania" najlepiej w postaci skupowania długów czy nowego wydania 3-letnich pożyczek.
Ja osobiście nie sądzę ECB miał zamiar zrobić cokolwiek więcej - już i tak zrobił dużo więcej niż powinien. Ale zobaczymy.
Jeżeli nie będzie królika z kapelusza to Euro może polecieć niżej.