InvestoronlineFX pisze:Mamy model
Nie wy tylko Integral..jak juz
InvestoronlineFX pisze:W woli wyjaśnienia Straight Through Processing (STP) to nazwa, która figuruje od dawna na rynku walutowym i oznacza proces potransakcyjny polegający na przekazaniu i uzgodnieniu między systemami informacji o transakcji.
No.. i git
InvestoronlineFX pisze: Mając tą wiedzę zatem będzie ciężko mi się z Reptile zgodzić, iż ta nazwa pasuje do naszego modelu.
I nie git
InvestoronlineFX pisze:W tamtym świecie fundusze headgingowe i inne podmioty mają dostęp DMA ale dodatkowo spełniają inne formalne kryteria, które sobie ustaliły.
Słowo klucz kryteria.. wy operujecie nazwami bez kryterii.. wasz MT4 mógłby się nazywać DMA Trader tak jak FIX Trader albo czort wie na wzór XtbFix etc..
InvestoronlineFX pisze:parę firmy technologicznych takich jak Integral czy Currenex wzbogaciło swe systemy o nowe możliwości.
Tak widzieliśmy.. CNX zrobił STP dla detala i znów jest dymanie..
InvestoronlineFX pisze:Wydaje się, iż ta gałąź będzie wciąż się udoskonalać także jeszcze wiele przed nami.
strach się bać..
InvestoronlineFX pisze: Nie widzę w tym nic dziwnego, a na stwierdzenie, iż rynek detaliczny jest ich głównym źródłem dochodu na FXie, mogę się tylko uśmiechnąć.
Skoro jest top 8 czy tam top 12 20 w tym.. to co ich obchodzi lub mnie na czym zarabiaja w gre wchodza forwardy,opcje ndf etc.. i nie wiem kto twierdzi ze glowny zysk to detal?
InvestoronlineFX pisze:Użytkownika Reptile odsyłam zatem do opracowań szwajcarskiego banku BIS, który prowadzi statystki odnośnie obrotów i udziału procentowego poszczególnych rynków mając nadzieję iż wzbogaci to jego posty a może i spojrzy na sytuację pod innym kątem
BIS nie wie jak policzyc obrot w zmaknietym hedge i semaforami na dark pools

A nie tak dawno ktos probowal z "ECN" udowdnic wyzszosc obrotow nad CME..
Wyglad ze w dalszej czesci postow..tradycyjnie juz.. DM BZ WBK przegrał klasycznie..
Dodano po 9 minutach:
MarioDM pisze:Przedstawiciel brokera na forum nie ma łatwo bo sam musi się bronić przed licznymi atakami,
A klient detaliczny?Ten to dopiero jest w d.. nei tylko na forum hehe
MaRCHeW tak apropo pasjonatow.. sprawdzales historie integrala ?
Podsumowujac to nie sa warunki do handlowania.. tylko dawania.. co wynika z kilku konstrukcji.Jeszcze troche i na mt5 nie bedzie nawet warunkow do zarzadzania. Na pogorszenie warunkow psiocza mistrzowie runku akcyjnego a wy chwalicie rozwoj fx ktory od zarania dziejow jest wypaczony

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)