ZERO LINE Journal
dzisiaj grałem jeszcze na parze której najbardziej niecierpię ale szybka analizę i patrzę że było to na co czesto czekam i może niedługo mam nadzieję że większość tradów będzie tak wygladała z takimi potwierdzeniami. wszystko widać na zrzucie ale ogólnie jak dla mnie to idealna sytuacja. Doszli do TP, które mogło być wyżej ale nie mogłem być przy kompie więc dałem troszkę niżej TP
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DonForex:-)
- Gaduła
Czemu nie cierpiszczerwinek pisze:dzisiaj grałem jeszcze na parze której najbardziej niecierpię

"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
Teoretycznie można by było wchodzić 2 świeczki wcześniej ale idealne potwierdzenie było wejście po tej świeczce gdzie ja wchodziłem. Potwierdzeniem wejścia było najpierw zrobione FBO a następnie zrobione ZL i następne to świeca z ciałem w kierunku zysków i wickiem w kierunku strat, to ostatnie to najważniejsze było dla mnie.Midas pisze:Co do tego ostatniego trade'u, to czemu nie zagrałeś 2 świeczki wcześniej? Byłbyś w stanie wyjaśnić czemu + co jest dla Ciebie potwierdzeniem w takiej sytuacji?
Sam nie wiem czemu, ale jakoś zawsze ślamazarnie ta para chodzi, ostatnio coś się rozkręcili, ale pamiętam dnia gdzie rozpiętość dzienna to kilkanaście pipsów było więc olewałem tę paręDonForex:-) pisze:Czemu nie cierpisz

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
-
- Gaduła
Ja trochę inaczej widzę podwójne FBO ten drugi wick powinien być nad pierwszym, w sumie też siedzę w shorcie ale zaraz mnie chyba wytną na BE + 10 ale trzymam jeszcze jest szansa na większy zjazd, dzisiaj grałem fajny trade na GBP/AUD przed chwilą z niego wyszedłem ale fajne FBO zrobili jutro wrzucę screena niestety wyszedłem ale jeszcze 50 pipsów mogli by podjechać UP ale jakoś nie chcąradoslav47 pisze:czerwinek na aud/usd Twoje ' podwójne fbo'

- bartek1916
- Pasjonat
Różńie bo jest zmienny ale z reguły okolice 2pipsów. Gram na AM-PRo i szczerze przyznam że mogę polecić tego broka, wczoraj nie wycięło mi dwóch pozycji na BE z plusem mimo, że brakło 0,8 pipsa a dzisiaj w nocy cena idealnie doszła co do pipsa do TP i weszło TP, czasami jak dojdzie do SL to wyjdzie większy o 1 pips ale to przy jakiś mocnych ruchach ale ogólnie bardzo zadowolony jestem z tego broka i jeszcze niskie spready mają.bartek1916 pisze:czerwinek jaki masz spread na GBP/AUD? u mnie w admiralu jest 12 pips. troche sporo