p.s. chyba juz rzadziej wrzucasz swoje zagrania? jak czytalem dziennik od poczatku to Twoje screeny duzo mi dawaly wiec jak mozesz to wrzuc czasami - szczegolnie takie pary jak GBP/AUD bo chyba tez bede je obserwowal
ZERO LINE Journal
- bartek1916
 - Pasjonat

to rzeczywiscie roznica jest - 12 pips w standardowym AM a 2 pips w Pro. trzeba sie przeniesc 
p.s. chyba juz rzadziej wrzucasz swoje zagrania? jak czytalem dziennik od poczatku to Twoje screeny duzo mi dawaly wiec jak mozesz to wrzuc czasami - szczegolnie takie pary jak GBP/AUD bo chyba tez bede je obserwowal

- 

radoslav47
 - Gaduła

jedno z moich ulubionych rodzajów wejść
fbo wczorajszego ekstremum i ładny ruch w górę na 30p później korekta aby wejść po lepszej cenie i wyzerować tych co chcieli grać longa wcześniej

fbo wczorajszego ekstremum i ładny ruch w górę na 30p później korekta aby wejść po lepszej cenie i wyzerować tych co chcieli grać longa wcześniej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
						Ello chłopaki
Czy zaznaczony poziom/strefa to FBO (praktycznie jest na wysokości BO)? Oczywiście po potwierdzeniu?
Ogólnie temat wydaje się ciekawy, problem jednak w tym, że potrzebujemy potwierdzenia odnośnie wyznaczonego poziomu. Jeśli dajemy oczekujące to przynajmniej jakiś automat do przestawiania na BE by się przydał.

Uploaded with ImageShack.us

Czy zaznaczony poziom/strefa to FBO (praktycznie jest na wysokości BO)? Oczywiście po potwierdzeniu?
Ogólnie temat wydaje się ciekawy, problem jednak w tym, że potrzebujemy potwierdzenia odnośnie wyznaczonego poziomu. Jeśli dajemy oczekujące to przynajmniej jakiś automat do przestawiania na BE by się przydał.

Spiesz się powoli.
						- 

radoslav47
 - Gaduła

- 

radoslav47
 - Gaduła

rozumiem że longa widzisz?kupidyn pisze:wrzucę i ja swoją interpretację aussie
W sumie nie wiem dlaczego bardziej dla mnie bliższy jest zjazd trochę przynajmniej to ostatniego ekstremum cena zrobiło FBO tak jak pokazał Radoslav, chociaż ja aktualnie nie gram tego.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
						- 

expedient warzywniaka

Jeśli ten szort, to real. To ja bym wniósł o pochwałę i wytłumaczenie wszystkim (jeśli zechcesz), jak tego dokonałeś.pozytyw pisze:Ello chłopaki