Jak przekladaja sie informacje na zmiany walut

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
Robert Szymaniak
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Robert Szymaniak »

Masz absolutną rację. Każdy musi odszukać swój sposób na trading. Na początku możesz naśladować innych. Jednak prędzej czy później nabierzesz doświadczenia. Wtedy będziesz w stanie sama ocenić, co dla Ciebie działa, a co nie.

Wierzę, że dla Stforex znakomicie sprawdza się analiza fundamentalna. Dla mnie niespecjalnie. Być może dlatego tak zaniepokoiła go moja krytyka ;-)

Ale zarówno ja, jak i on możemy zarabiać. Nawet na tym samym rynku i w tym samym czasie. Patrzymy różnie, cel mamy ten sam :)
Robert Szymaniak
FOREX Trader

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Robert Szymaniak pisze:Co stoi w sprzeczności z moją postawą???
No mowisz,że AF nic dla CIebie nie znaczy.. ja rozumeimc że BCentralne też symulją i przyszłości nie znają,ale pewne reguły są.
Co do COT,to mówiłeś że nie można poznać pozycji dużych.. w COT znajdują sie grubasy z pakietem od 3k kontraktów.COT to nie jedyne źródło pozycji grubasa.

Piszesz nie na temat.. i ze swojej perspektywy..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Robert Szymaniak
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Robert Szymaniak »

Wybacz, mogę pisać tylko od siebie ;-)

Akceptuję to, że się ze mną nie zgadzasz. Doceniam to i szanuję. Dlatego czekam na Twoją perspektywę i Twoje zdanie na temat wykorzystania AF w tradingu. Jak konkretnie ją wykorzystujesz? Czego oprócz odczytów danych i COT używasz? Czy tradujesz w krótkiej, a może długiej perspektywie? Jak z zyskownością? Czy wnioski do których dochodzisz często się sprawdzają?

Podziel się proszę swoją wiedzą i doświadczeniem. Sądzę, że większość użytkowników, łącznie ze mną, na tym skorzysta :-)

Pozdrawiam
Robert Szymaniak
FOREX Trader

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Nie wiem czy jedna książka by wystarczyła żeby Reptile się mógł podzielić wiedzą... ewentualnie trylogia :lol: ;)

Ja jeszcze nawet przez spis treści nie przebrnąłem... 8)

Awatar użytkownika
GosiaM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GosiaM »

Dzięki stforex za info :)
Robert Szymaniak pisze:Ale zarówno ja, jak i on możemy zarabiać. Nawet na tym samym rynku i w tym samym czasie. Patrzymy różnie, cel mamy ten sam
No i chyba o to chodzi: obydwaj znacie się na forexie, ale coś nie możecie sobie przyznać nawzajem racji :P

ODPOWIEDZ