Wykres, dane, wyniki? bo na razie te 97% brzmi jak sławne 95% ktore jak wiemy jest tylko bajkąmatka pisze:Nie rozumiem, jak to w jaki sposob? No przeciez w taki jaki podal Greenhaze, o co Ci chodzi? Masz watpliwosci to pytaj jego.

Tylko,że wzroce są mnie rozciagliwe jak te wykresowe.. tzn wg mnie bardziej "znormalizowane".. tak mi sięwydaje.LowcaG pisze: Dokładnie, trzeba jednak poznać (próbuję to właśnie wyciągnąć Wink ) nazwijmy to podstawowe niuanse, (np. wcześniej myślałem, że w danym zakresie czasowym, może być tylko jeden ważny poziom(myślałem, że najważniejszy Wink ), a teraz widzę, że mogę mieć więcej)
matka ty napisałeś jasno i wyraźnie 97% cześć osób w tym i ja zastanawia sie skąd ty to wytrzasnąłeś, skoro wyszły tobie % musiałeś przeprowadzić jakieś badania ( zresztą mówiłeś że przeprowadziłeś ) chyba że tak tylko palnąłeś tym 97% i nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, sprecyzuj kolegomatka pisze:Tez nie rozumiesz opisu Greenhaze? To dlaczego pytasz mnie? Taka stronniczosc musi miec pokrycie w znizkach na szkolenieInk. pisze:Wykres, dane, wyniki? bo na razie te 97% brzmi jak sławne 95% ktore jak wiemy jest tylko bajką
Nie mam wątpliwości do tego co on podał,a to tego w jaki sposób wykonałeś te testy.matka pisze:Nie rozumiem, jak to w jaki sposob? No przeciez w taki jaki podal Greenhaze, o co Ci chodzi? Masz watpliwosci to pytaj jego.Songo89K pisze:W jaki sposób wyszło mu 97%,co wziął pod uwagę.Nie sądziłem,że będzie to powodem takiej długiej dyskusji.
No jak skąd? No przecież jest wyraźny opis jak to wykorzystać i to całkiem spory. Masz jakieś wątpliwości jak wg. grać czy co testować to dlaczego nie pytasz u źródeł? Dlaczego w kółko mnie dręczysz i obrażasz? Uwziąłeś się na mnie jak by faktycznie coś było na rzeczyInk. pisze:matka ty napisałeś jasno i wyraźnie 97% cześć osób w tym i ja zastanawia sie skąd ty to wytrzasnąłeś, skoro wyszły tobie % musiałeś przeprowadzić jakieś badania ( zresztą mówiłeś że przeprowadziłeś ) chyba że tak tylko palnąłeś tym 97% i nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, sprecyzuj kolego
takSongo89K pisze:Czy uważasz że w 97% cena nie przebija tego poziomu?
Czy że w 97% taki poziom się nie tworzy?
Czy w 97% w takim miejscu na reteście jak wejdę to złapię SL?
Jakie przebicie(jak długie w czasie i w pipsach wziales pod uwagę) ?
Trafna analogiaObrazując nagraj wyraz pies w wydłużeniu... rozciagając ppppiiiiieeeeeeesssssss i sądzę, że już będzie bardziej problematycznie.. jeśli sygnał nie będzie "Sterylny" jeszcze gorzej.. a giełdowy sterylny nie jest.. tam można dostrzeć w pewnej jednostce n "wyrazów" - paternów..
Wszystko kwetia nastawienia, czego szukamy, jeżeli założymy, że szukamy też paternów typu piiiieeessss, (ze zmienna liczbą "i" "e" i "s". to tez znajdziemy.reptile pisze:Obrazując nagraj wyraz pies w wydłużeniu... rozciagając ppppiiiiieeeeeeesssssss i sądzę, że już będzie bardziej problematycznie.. jeśli sygnał nie będzie "Sterylny" jeszcze gorzej.. a giełdowy sterylny nie jest.. tam można dostrzeć w pewnej jednostce n "wyrazów" - paternów..
tak[/quote]matka pisze: Jakie przebicie(jak długie w czasie i w pipsach wziales pod uwagę) ?