"Uznaniowość"->automat(eksperyment)

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
LowcaG
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: LowcaG »

(W między czasie telenoweli...) ;)

@Greenhaze

Mam pytanie. Otóż (jak mi zwrócono uwagę) nie ma sensu, abym Cię dopytywał o wszelkie detale. Co powiesz na taki pomysł?

Napiszę małe ea, które odpalisz sobie na testerze w trybie wizualnym.(to ważne abyś nie sugerował się przyszłością)

i nakreślisz mi różne poziomy, a EA je zapisze do pliku... na podstawie tych danych spróbuję "wyuczyć" program aby "powtarzał" po Tobie.

Tylko jeszcze jedno pytanie. Wolał byś aby to były linie? Czy raczej boxy które będą oznaczały poziomy?

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

Ink. pisze:matka ty napisałeś jasno i wyraźnie 97% cześć osób w tym i ja zastanawia sie skąd ty to wytrzasnąłeś, skoro wyszły tobie % musiałeś przeprowadzić jakieś badania ( zresztą mówiłeś że przeprowadziłeś ) chyba że tak tylko palnąłeś tym 97% i nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, sprecyzuj kolego
Ale po co? Na tym forum wystarczy przecież napisać że tak jest bo tak, nie trzeba nic udowadniać. Każdy Twój post jest tak napisany, nie wymagaj więc ode mnie więcej niż ode siebie samego. Sam guru Greenhaze napisał, że nie podzieli się wynikami eksperymentu, skoro takie są założenia i nikt nie ma do tego zastrzeżeń, dlaczego gdy ja próbuję robić dokładnie tak samo nagle okazuje się, że komuś to nie pasuje? Jestem jakiś wyjątkowy? ;)
Obrazek
Unfortunately, more to come

ODPOWIEDZ