Z nedzy do pieniedzy ..:)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

andy11 pisze:MajorGC

widzisz cena wrocila na 1.2690 tam gdzie pirwotnie chialem brac LL a wzilem wyzej...no nic czekam na zrealizowanie TP1 oby mnie na S/L nie wywalilo
Tez nie wyczekalem do sygnalu tylko z uporu wlazlem na wybicie, co posadzilo mnie za wysoko.
W chwili obecnej sciska sie na nowa L, ale nie stawiam wiecej jak jedna pozycja. Zbyt wiele razy przejechalem sie na piramidowaniu w dol :)
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

no coz mnie wywalilo na S/L 1.26832 pozycja zamknieta strata -20pipek

na H1 jest taka krotkoterminowa LT i tam moge poczekac na nowe LL czyli 1.26662 zobaczymy...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Mialem wzmocniony sygnal dla edka do L. Z szansa na przebicie dzisiejszego high.Wyjscie powyzej dzisiejszego R/S + odbicie od gory od MA.

Na takich sygnalach mozna wchodzic z malym SL i trzymac pozycje az do pierwszego przebicia MA.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

MajorGC pisze:Mialem wzmocniony sygnal dla edka do L. Z szansa na przebicie dzisiejszego high.Wyjscie powyzej dzisiejszego R/S + odbicie od gory od MA.

Na takich sygnalach mozna wchodzic z malym SL i trzymac pozycje az do pierwszego przebicia MA.
taa stalo sie to co przewidywalem, ale za krotkiego stopa ustalilem i wywalilo mnie na -20pipekno coz...

wzialem znowu LL eur/usd 1.26954 S/L 1.26621, TP1 1.27144 mamnadzieje ze tym razem mnie nie wywali... ale szkoda poprzedniego wejscia.. na wykresi H1 jest swieczka HL (1.26663) wiec zle nie bedzie , moze do 20.00 zrobia ten TP1

wart przemyslec gdzie byl blad..?

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

andy11 pisze:
MajorGC pisze: wart przemyslec gdzie byl blad..?
Sadze ze zawsze, ale najwazniejsze to wyciagnac z niego konsekwencje i nie popelnic ponownie, a to juz takie latwe nie jest. Od prawie 3ch lat traduje, a nadal kilku bledow nie potrafie sie wyzbyc.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

MajorGC pisze:
andy11 pisze:
MajorGC pisze: wart przemyslec gdzie byl blad..?
Sadze ze zawsze, ale najwazniejsze to wyciagnac z niego konsekwencje i nie popelnic ponownie, a to juz takie latwe nie jest. Od prawie 3ch lat traduje, a nadal kilku bledow nie potrafie sie wyzbyc.
taa...
tylko ten co nic nie robi to sie nie myli...

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Dopada mnie powoli zmeczenie na tej otwartej pozycji. A to oznacza ze jak nie wytrzymam i ja zamkne to edek wystrzeli do gory. To tez dosc czesto przerabiam.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

MajorGC pisze:Dopada mnie powoli zmeczenie na tej otwartej pozycji. A to oznacza ze jak nie wytrzymam i ja zamkne to edek wystrzeli do gory. To tez dosc czesto przerabiam.
nie mam takich oznak...

moze dlatego , ze gram tez na akcjach i kontraktach

wiec mam co robic...

ODPOWIEDZ