wiesz przenisiony to zostal koncowy wynik ...
a jutro maja pierdnac wstepnie cos,tak jak by poczatek...
Z nedzy do pieniedzy ..:)
Nieźle dzisiaj namieszali..mi się udało minimalnie zarobić, gdybym nie brał L na ejku pod koniec to by było lepiej. Dziś w nocy jeszcze Kiwi może poszaleć o 12;45 dane 
Nie do końca widzę reakcję rynku (dolara) na to całe zdarzenie..duży szum i małe umocnienie się dolca....
Co do małej ilości wpisów - ja np. nie działam jeszcze pewnie na tym rynku i popełniam różne błędy a nie chciałbym żeby złe nawyki przeszły na innych
Ale jak się mam nadzieję rozkręcę to będzie i więcej wpisów.

Nie do końca widzę reakcję rynku (dolara) na to całe zdarzenie..duży szum i małe umocnienie się dolca....

Co do małej ilości wpisów - ja np. nie działam jeszcze pewnie na tym rynku i popełniam różne błędy a nie chciałbym żeby złe nawyki przeszły na innych

Ostatnio zmieniony 20 cze 2012, 22:03 przez peter_r, łącznie zmieniany 1 raz.
1) Czwartek 21 czerwiec / Spotkanie Eurolandu po raz pierwszy po greckich wyborach
2) Czwartek 21 czerwiec /Hiszpania pierwsze wyniki audytu wewnetrznego
3) Czwartek 21 czerwiec / index menagerow/ Francja/Niemcy/Euroland 9.00, 9.30,10.00
4) Czwartek 21 czerwiec / Euroland /zaufanie konsumentow/ 16.00
5) Czwartek 21 czerwiec 16.00 / Mario Draghi
2) Czwartek 21 czerwiec /Hiszpania pierwsze wyniki audytu wewnetrznego
3) Czwartek 21 czerwiec / index menagerow/ Francja/Niemcy/Euroland 9.00, 9.30,10.00
4) Czwartek 21 czerwiec / Euroland /zaufanie konsumentow/ 16.00
5) Czwartek 21 czerwiec 16.00 / Mario Draghi
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Uploaded with ImageShack.us
Gospodarka Nowej Zelandii wzrosla o 1.1% w pierwszym kwartale2012 r , jest o wiele lepiej niz oczekiwano. Cena pomimo impulsu nie przebila poziomu 0.8015. Cena porusza sie nadal w kanale wzrostowym (poczatek czerwca).
Jedakze nalezy pamietac :
a) swiat w I kwartale byl w lepszej kondycji (nalezy spojrzec na PMI najwiekszych panstw)
b) chiny spowalniaja (spadki PMI w sektorze wytworczym)
c)stopy %
te rzeczy beda wplywac na cene
Spain raised 2.22 bln euros in this mornings’ auctions. Target had been 1-2 bln, so that’s good.
Strong cover as well, although on the negative side they did have to pay up for their funds.
EUR/USD touch firmer at 1.2665 in wake of results.
Spain 2014 bond average yield 4.706% from 2.069% at last auction
Spain 2015 bond average yield 5.547% from 4.876% at last auction
Spain 2017 bond average yield 6.072% from 4.960% at last auction