Z nedzy do pieniedzy ..:)
Lengthening maturities of holdings
Twist has supported economic recovery; longer rates lower than they otherwise would be
Economy expanding at moderate pace despite Europe, housing and fiscal constrains from govts
Unemployment remains elevated; slower progress in job growth
Outlook has changed, Fed has not been start-stop
Non-conventional tools tend to be discrete in size but still persist in accommodation
Prepared to do what is necessary
Data has been weak but there are issue with weather, seasonal adjustments
Extending Twist is substantive step
More QE is additional step that can be taken
Monetary policy by itself will not solve problems; welcomes help from government
Fed still has tools; non-standard but can still support economy
Both QE1 and QE2 were effective; QE2 ended incipient deflation
We can lower interest rates more
Unorthodox tools have some costs
European first line of defense for own problems; a very wealthy area; leave leadership to them; consults frequently with European central bankers; Europe has adequate resources to deal with problems
Fiscal cliff will have impact later this year, markets don’t like uncertainty
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
no coz najpierw mnie wywalilo na S/L i zaliczylem -20pipek ,pozniej zamknalem z reki na +6pipek (czyli dzien mam na -14pipek) a pozniej zaczeli te tance ze wywali tych co mieli LL a pozniej wywalili tych co mieli SS przeczyscili wszystkich, pozniej zaczal przemawiac Benek, i jak zaczal mowic golebim glosem to dolarek zaczal sie umacniac....co widac dokladnie na H1...
zawsze przy pierdzeniach Benka takie jaja sa, co do gry to chyba dzisiaj trzeba dac sobie luz , tym bardziej ze zostalo 30 min do zamkniecia ameryki a potem plaza jest, wiec pchac sie pod topor nie ma sensu....
trzeba jutro zagrac pod audyt wewnetrzny Hiszpanii
zawsze przy pierdzeniach Benka takie jaja sa, co do gry to chyba dzisiaj trzeba dac sobie luz , tym bardziej ze zostalo 30 min do zamkniecia ameryki a potem plaza jest, wiec pchac sie pod topor nie ma sensu....
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
A ten audyt nie zostal przeniesiony na wrzesien?andy11 pisze:no coz najpierw mnie wywalilo na S/L i zaliczylem -20pipek ,pozniej zamknalem z reki na +6pipek (czyli dzien mam na -14pipek) a pozniej zaczeli te tance ze wywali tych co mieli LL a pozniej wywalili tych co mieli SS przeczyscili wszystkich, pozniej zaczal przemawiac Benek, i jak zaczal mowic golebim glosem to dolarek zaczal sie umacniac....co widac dokladnie na H1...
Ja tez dzisiaj myslalem ze zamkne na zero, ale zarabalem ostro i podbilo mi do -40 pipsow.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway