Chyba nie wszyscy. A tak ogólnie to zagrałeś nie konsekwentnie, pisałeś wcześniej że masz zapas na obsuwę 200-300 pips, a w poniedziałek EU nie spadło nawet 200 i gdybyś się tego trzymał pewnie byś coś podobierał niżej i zarobił cena poszła do punktu wyjścia. Założenia były dobre , tylko wykonanie gorszeTekron pisze:Ciekawe czy już wszyscy na mnie kreske postawiliSzkoda, że nie ma ankiety.
Ja tylko pociągnął.
Tekron pisze:Nom niekonsekwentnie i nie nadążyłem ze zmianami w lewarze a zaklepywałem zyski częściowe i niestety. Ale szczerzebardziej wczoraj myślałem o spotkaniu z kimś niż o grze
. Mam specyficzne priorytety. A resztę odrobię, jakby nie patrząc to itak podsunąłem sporo wejść na plus jeśli ktoś śledził.
Ja właśnie śledziłem i praktycznie na wszystkim co pisałeś szło zarobić, tylko nie od razu tak dużo .
Kombinuje też jak zrobić by zainteresowani widzieli na bieżąco bez opóźnień moje ruchy na koncie, razem z depo i wielkością pozycji.
Kiedyś polbanda miał ten programik gdzie dawało się link i ktoś mógł oglądać pulpit. Ja chciałbym coś podobnego ale z możliwością wyboru miejsca na które się patrzy. Nie chce pokazywać nr rachunku.
Kiedyś polbanda miał ten programik gdzie dawało się link i ktoś mógł oglądać pulpit. Ja chciałbym coś podobnego ale z możliwością wyboru miejsca na które się patrzy. Nie chce pokazywać nr rachunku.