Ja tylko pociągnął.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
safranek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: safranek »

Tekron pisze:Ciekawe czy już wszyscy na mnie kreske postawili :) Szkoda, że nie ma ankiety.
Chyba nie wszyscy. A tak ogólnie to zagrałeś nie konsekwentnie, pisałeś wcześniej że masz zapas na obsuwę 200-300 pips, a w poniedziałek EU nie spadło nawet 200 i gdybyś się tego trzymał pewnie byś coś podobierał niżej i zarobił cena poszła do punktu wyjścia. Założenia były dobre , tylko wykonanie gorsze :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Nom niekonsekwentnie i nie nadążyłem ze zmianami w lewarze a zaklepywałem zyski częściowe i niestety. Ale szczerze :) bardziej wczoraj myślałem o spotkaniu z kimś niż o grze :). Mam specyficzne priorytety. A resztę odrobię, jakby nie patrząc to itak podsunąłem sporo wejść na plus jeśli ktoś śledził.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Może wpisów od ludzi jest mało, ale zerkam czasem ile jest wyświetleń, więc staram się dosyć. A i wczoraj zamiast jeden lot dołożyłem ze 3 na dnie ^^ więc samobójstwo było.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Swoją drogą mam nadzieje, że uda mi się zrobić pokaz co można z niecałych 200zł wykręcić w krótkim czasie.
Obrazek

safranek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: safranek »

Tekron pisze:Nom niekonsekwentnie i nie nadążyłem ze zmianami w lewarze a zaklepywałem zyski częściowe i niestety. Ale szczerze :) bardziej wczoraj myślałem o spotkaniu z kimś niż o grze :). Mam specyficzne priorytety. A resztę odrobię, jakby nie patrząc to itak podsunąłem sporo wejść na plus jeśli ktoś śledził.

Ja właśnie śledziłem i praktycznie na wszystkim co pisałeś szło zarobić, tylko nie od razu tak dużo .

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Kombinuje też jak zrobić by zainteresowani widzieli na bieżąco bez opóźnień moje ruchy na koncie, razem z depo i wielkością pozycji.
Kiedyś polbanda miał ten programik gdzie dawało się link i ktoś mógł oglądać pulpit. Ja chciałbym coś podobnego ale z możliwością wyboru miejsca na które się patrzy. Nie chce pokazywać nr rachunku.
Obrazek

Awatar użytkownika
devport
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: devport »

EU - dziś UP
CHF - dziś DOWN
GBP - UP

Czy Ty też tak to dziś widzisz?

co do programu w którym inni patrzą a ty działasz to dobry jest
teamviewer

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Selluje na max 170zł levar 1:500 USDCHF, i czekam na up na EU. GBP nie obserwuje zbyt często. Ale tak, tak to widzę.
Dzięki za programik, obadam zaraz.
Obrazek

Michal87
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Michal87 »

Jestem pod wrażeniem Twojej gry Tekron ;) . Twój dziennik i jeszcze 1 bądź dwa są najciekawiej się czyta . Pisz dalej i koś pipsy .
Życzę powodzenia i wielu sukcesów

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

^^ a to nowinka, w nagrodach za pkt można też brać USD na konto. To przed wpłatą własną sobie wrzucam 1000zł : ) dobrze. Ale nagrody u Adrmirali mimo że fajnie że są to są cienizna i jak ktoś ma obrócić z 30 lot trzymając ponad 15min pozycje to sory, ale mp3 za 150zł tylko za to ? :)
Obrazek

ODPOWIEDZ