GO4 challenge
Jeśli chodzi o czas realizacji zlecenia w XTB i TMS to jest niebo a ziemia. Rekwotowania i opóźnienia w TMSie są przerąbane. W XTB wchodzi natychmiast.
Bardzo nieładnie też TMS naciągał z tą pięćsetką. I tak ludzie by grali bo lubią takie konkursy więc mogli informować o tym, że to jest tylko pożyczka na grę w konkursie. Nie, lepiej ukryć wszystko w regulaminie i naciągać ludzi. Typowe podejście banków i brokerów fx.
Plus dla TMS za 1 pkt spreadu na edol.
Bardzo nieładnie też TMS naciągał z tą pięćsetką. I tak ludzie by grali bo lubią takie konkursy więc mogli informować o tym, że to jest tylko pożyczka na grę w konkursie. Nie, lepiej ukryć wszystko w regulaminie i naciągać ludzi. Typowe podejście banków i brokerów fx.
Plus dla TMS za 1 pkt spreadu na edol.
-
- Gaduła
Pożyczka ale bezzwrotna, jak się wtopi całość. Według mnie to i tak najlepszy gratis jaki kiedykolwiek był na rynku, bo co prawda niektórzy dają 30% ale później trzeba zrobić obrót taką ilością lotów, że tylko skalperzy mogą na tym skorzystać.Bardzo nieładnie też TMS naciągał z tą pięćsetką. I tak ludzie by grali bo lubią takie konkursy więc mogli informować o tym, że to jest tylko pożyczka na grę w konkursie.
Emocje już za nami, dla zwycięzców gratulacje, ale dla wszystkich przydałaby się informacja jak będą traktowane dalej rachunki konkursowe, w regulaminie nie ma o tym ani słowa, na stronie brokera też żadnej informacji na ten temat nie ma. Przy okazji propozycja dla GO4X aby potrzymać bonus 500 zł na dłuższy czas po konkursie i w ten sposób zapobiec masowemu odejściu graczy od tego tygodnia.
Rachunki konkursowe po zakonczeniu konkursu stały się normalnymi rachunkami GO4X. Możliwość korzystania z automatycznych strategii została przywrócona.wampek pisze:Emocje już za nami, dla zwycięzców gratulacje, ale dla wszystkich przydałaby się informacja jak będą traktowane dalej rachunki konkursowe, w regulaminie nie ma o tym ani słowa, na stronie brokera też żadnej informacji na ten temat nie ma. Przy okazji propozycja dla GO4X aby potrzymać bonus 500 zł na dłuższy czas po konkursie i w ten sposób zapobiec masowemu odejściu graczy od tego tygodnia.
Co do 500zl - dla każdego biegnie indywidualnie 28 dni na skorzystanie z tej promocji.
Cieszymy się, że promocja zyskała Wasze uznanie. Będziemy myśleć o prowadzeniupodobnych działań również w przyszłości

Zaglądajcie na regularnie na naszą stronę www

28 dni od dnia, w ktorym nastapilo zasilenie bonusem 500zl - tak wiec dla niektorych osob gra jeszcze trwagrafikk pisze:Mam pytanie odnośnie rachunków konkursowych, choć na wstępnie witam Was wszystkich! Rozumiem, że rachunki konkursowe, teraz juz rzeczywiste, zostaną wyczyszczone jeżeli nie załapałem się na premie a strata przekroczyla mój początkowy depozyt własny, kiedy to nastąpi?